Ehm, jako 10 kilo kde? Predtim byla v minusu?
VIP zjevy
moora tak 10 kg svalů má celkem malý objem na rozdíl od 10 kg tuku, nemusí to být tak vidět.
jinx Mam takový dojem, že letos postavili fotografům zvláštní bidýlko. Oprah má podle googlu 1,7 + asi ještě podpatky.

Elizabeth mám ráda, ale tohle fakt ne.

Krehutka S tou vlečkou to vypadá,že klečí.
Krehutka Já vím, že svaly jsou těžší, ale 10kg je 10kg![]()
mysmat ani tak. to musela byt predtim na umreni.
mne se teda nelibi ani tohle ale to je ma osobni preference
Sweet Potato
Řekla bych tak 3,5:1, co se objemu týče. Asi jako kdyby přibrala 2,5 kg tuku, ale rozloženého po celém těle. (Takhle jednoduché to není, ale tak pro představu,)
Ja pribrala 7 kg svalu ve svoji vrcholny forme. Pri 172cm to nebylo ani moc videt. Nikdo si toho nevsimnul. Jedtli ma treba 185 cm je to uplne klidne mozny a vychozi stav nemusi byt na smrt vyhubla ![]()
ice v tom insta postu píše, že má 178 cm. Vidět, že nabrala na hýždích a stehnech i pažích. Těm 10 kg bych i docela věřila. Na té fotce vlevo " zamlada" bych jí tipla tak 58/60 kg.
Krehutka tak to bych tipla klidně i méně.
Na prvej fotke mala určite menej kíl, druhá fotka je upravovaná, zasa ten nenahraditeľný fotoshop.
Catherinne porovnávám to se svou postavou, mám 180, v době kdy mi lezla žebra, neměla jsem skoro sílu vyjít schody a lidi mi říkali, že vypadám jak z Dachau, jsem vážila 56 kg. Ale je to fakt jen tip.
Krehutka já to taky brala podle sebe. Žebra jsou mi občas vidět a mám 48. Ale mám sílu na schody i na běh 25 km. Ona je vyšší o 10 cm. Mně se líbí. Ja radši hubený ![]()
Catherinne Jenže ono záleží i na stavbě těla, síle kostí ...
Catherinne No a kolik teda tipuješ ty?
Krehutka max 52
na levé fotce teda.
Krehutka Keď som mala 13 rokov, merala som 178 cm a 48 kíl, bola som chudá, ale kosti mi netrčali.
Asi je to individuálne.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí