Mutziputzi no tak vidis:-)
VIP zjevy
Ty rýhy na čele a vobtažený oči jí hrozně přidávaj. Já bych ji bez kontextu nepoznala, ani v těch růžových šatech, nemám ji nakoukanou. Kolik jí je?
dynda nevim, 35+ myslim...a teda vídám horší pětatřicátnice, taky žádný děvčata jako květ![]()
Teď jsem koukala, že v březnu jí bylo 36 !
Přijde mi, jakoby ta fotka byla retušovaná, ale opačným směrem než obvykle. Těch 25 let navíc s přehledem.

Na ten věk teda slušný vrásky na čele. Ale v tomhle já mám prostě kliku.
dynda Já ne, tak mám pochopení![]()
Hm, tak to je dokonce mladší než já. Já bych ji opět zařadila mezi o dost starší. Musím si na to dát pozor. Ta fotka je ale každopádně hodně nelichotivá a líčení úplně špatně.
Vrásky na čele nehodnotím neb je mám taky, ale jinak mi přijde, že zrovna vylezla z bazénu. Je taková červeně rozpařená a zapoměla si odmalovat oči než se šla koupat.
Tak trochu OT, ale keď tak pozerám na tú fotku, tak ma zase raz napadlo - čím to je, že tí chlapíci, čo im trochu zabieha oko (zas trochu, hej, nieže mi tu teraz budete dávať fotky nejakých príšerných extrémov
) tak príťažliví?
Myslíte, že je to niečo na tému "škuľavé mača"?
slniecko Mě teda mača aj on nechávaj zcela chladnou![]()
slniecko mně přijde jak ken z plastu (a začíná mu plešatět čelo), takže nevím, v čem spočívá jeho přitažlivost. já tyhle sladké týpky nikdy nemusela a pořád nemusím.
slniecko u nás se tomu říká "koloušek":-) Jiná Realita na to seš eště mladá
viktorka_od splavu no dovol, britney je jen o tři roky starší, klidně můžu chtít vlastního kolouška - tak asi 18letýho
to už by šlo, ne?
viktorka_od splavu a já?
viktorka_od splavu mně ta matka přijde teda hezčí (i když byla určitě na té fotce starší).
Jiná Realita mně ji něčím hrozně připomenula tak jsem googlila a jako teda dopadla hrozně, chudák. ale zamlada vypadala výrazně líp než tady hvězda
Jiná Realita chtít určitě můžeš, já jen že mám pocit že se tyhle typy začínají líbit právě až pozděj. na mě to asi už pomale de;-)
Mutziputzi hned jak ulovíš nějakýho andreje, můžeš se začít poohlížet![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí