viktorka_od splavu Andrejů už bylo sim tě a stále preferuju 10+ rozdíl..nahoru stále!
VIP zjevy
Prijde mi, ze ten udesny vzhled Spears dela hlavne ta silena blond. Tady ma teda jeste navic blby makeup, ale ona je uplne jiny typ, cim bude starsi, tim ta blond na ni bude vypadat hur a hur. Zvyrazni vsechny nedostatky. Stejne to vidim u Gwen Stefani.

Lamicka Gwen Stefani bude zahy padesat, vypada na sedmdesat?
Sweet Potato To je dno ty dve socky![]()
Mutziputzi Netvrdim, ze Britney vypada o 20 let starsi, ale ze by mela zmenit barvu vlasu
.
Lamicka To uz by nebyla ona, depak![]()
Mutziputzi kdyz myslis ![]()
viktorka_od splavu Mně na té fotce teda spíš připomíná Courtney Love.
Ale na jiných fotách v pohodě, nohy dobrý, brala bych.
Mutziputzi ale přes 40 britney vypadá rozhodně, neříkejte, že ne. nevím, jestli vždycky, ale na té fotce vypadá prostě staře.
Jiná Realita chtít určitě můžeš, já jen že mám pocit že se tyhle typy začínají líbit právě až pozděj. na mě to asi už pomale de;-)
tak nejako a aj to len "na koukání" inak je to nuda.
Mutziputzi to je presny, saty des teda celkove, jeste jak si to popotahuje nahoru, me slo o ty nohy, ze dobry a pak o to, ze chodi desne zmalovana, to ji pridava na uz tak jetym obliceji.
Luna Hele Courtney, neco tam bude asik. Me se proste zda, ze dobrej dermatolog a min sminek a je to daleko lepsi. Taky min zluty ty vlasy, klidne blond, ale nejaka normalni blond. Tady vypada lip, je to teda resus..
Nohy ma bozi, ty chci. 
Jiná Realita A jsme zase u toho - to je vážně tak velikej rozdíl mezi 36 a přes 40? Podle mě ženská, které v 36 letech hádají přes 40 (tj. myslím 41 - 45, ne pochopitelně 60), pořád vypadá na svůj věk. Nebo jsem totál trotl, v rozpětí 10 let nejsem schopna rozlišovat.
Pinot Noir já bych teda nechtěla aby mi v 36 hádali 45, to pardon.
Ja by som teda nepovedala, ze vyzera na ovela viac rokov ako ma. Mam dojem, ze sa to tu trosku zas vyhrocuje.
Pinot Noir Poznáš to sama, 36 a přes 40 je sakra rozdíl
.
Pinot Noir tak kdybych misto svych pres 40 mela 36...![]()
ale tak jo, beru!;-)

viktorka_od splavu Mluvím o jen o vzhledu, ne návratu do mladí ;) Zas bys musela řešit ty věci do výtvarky, tak si to dobře rozmysli! ![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí