viktorka_od splavu Tak to já jsem teda měla při fajn nasvícení ty hlubší vrásky kolem očí i na čele i ve 30, podle mě fakt leta mezi 30 a 50 nejde rozfázovat po pětiletkách, je to strašně individuální. Napadá mě třeba Tatiana Vilhelmová, ta má krozný vrásky už snad od 20 a do 50 bude vypadat +/- stejně podle mě.
VIP zjevy
Gatita Ani nevim, zas ale já když vynechám sacharidy vypadám mnohem líp, než když se s nima futruju![]()
Mutziputzi Nejde jen o vrásky, on ten celej obličej se po čtyřicítce začne tak propadat a rozvolňovat jaksi. V 41 si toho nevšimneš a v 47 při výměně občanky uroníš slzu.
Isca No někomu jo, někomu ne no![]()
Mutziputzi Tak ovšem, když se obličej dobře vypodloží, ať je to vlastní nebo cizí matroš
Isca Já jsem přesvědčená, že to zmáknu bez vypodložení, hlavně toho z vlastních zdrojů![]()
Isca Potvrzuji
. Tak ale zas "postižená" udělá super kšeft parfumeriím, než dozná, že je to marný
.
Isca A zrovna mám vzorek očního krému La Prairie. Kupodivu se mi zdá opravdu fajn, což není dobrá zpráva pro moji peněženku.
viktorka_od splavu Tak to já jsem teda měla při fajn nasvícení ty hlubší vrásky kolem očí i na čele i ve 30, podle mě fakt leta mezi 30 a 50 nejde rozfázovat po pětiletkách, je to strašně individuální. Napadá mě třeba Tatiana Vilhelmová, ta má krozný vrásky už snad od 20 a do 50 bude vypadat +/- stejně podle mě.
Souhlasím, vidím to stejně.
Ounz Mně se tenhle typ šatů se spodničkou líbí jen na hodně mladých a hubených holkách, jinak to sedne fakt málokomu, většinou z toho vyleze pumprdentlich matróna. Ale teda obecně se mi typ padesátkových šatů celkem líbí, respektive některé prvky, pokud se netlačí na pilu a styling je současný. Já mám ale obecně hodně ráda ženské prvky.
A k tomu vsemu nadeleni tam nad lodickama (ty myslim taky jsou
) tusim ovarove kolinko a ochable lejtko.
no přesně ... prostě tam má fakt ránu, se divím, že to nevidí...
Gatita mi tez padesatky nijak nevadi, ale tady postradam smrnc, je to takovy tezkopadny, ta kombinace signalnich barev k tomu...
nolita Ada zejména v poslední době neoplývala sebereflexí natož sebekritikou![]()
Gatita no, mně se to právě nelíbí vůbec, jako samozřejmě nikomu to nevymlouvám, ale to stylizování ala padesátky, mě vůbec neoslovuje; ‘žensky’ může vypadat člověk i v moderním oblečení, aniž by si zdůrazňoval siluetu korzetem a tak..myslím, že to nemá nic moc společnýho s ‘ženskostí’ jako spíš s osobní preferencí a (někdy až nadměrnou) zaujatostí..
Lilly_Ku Mně strašně vadí, kromě Dity von T. výše zmíněné jsem neviděla jedinou ženskou ze který by padesátkový šaty neudělaly skříň, a to se můžou v pase stahovat čim chtěj, plus ten obvyklej Sněhurka makeup co z nich udělá moučnýho červa..no na MP jsem se musela strašně držet prostě![]()
Mutziputzi ženskost, neasi.
Lama_z_Lana Ty křivky co!![]()
Mutziputzi to je fakt :-) takže se to tím vlastně vysvětluje... jako ono je to vidět i na ulicích, vždycky si říkám, jaké jsou myšlenkové pochody těch lidí, zda se ráno koukli do zrcadla a řekli, to je ok, to mi sluší, v tom dnes půjdu nebo je jim to jedno, nebo jak vlastně?
nemířím tím na normální, klidně nudné a nezajímavé outfity, ale na to, co fakt razí, a že je toho k vidění občas taky hodně ...
Mutziputzi Jako musím se přiznat, že celá Dita a todleto retro je pro mě jedna z totálně nejvíc asexuálních věcí.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí