VIP zjevy

14. srpna 2014 20:26
Offline jinx
9427 příspěvků moje polička 10. ledna 2018 11:02

Lama_z_Lana i pro me. Plus takove ty orsaystylsaty, bez rukavu, lem nekde pod prsy, nad kolena a kazda v tom vypada jak prerostla studentka. To jsou saty na holky max do 18, co jsou “sama ruka,sama noha”.

Offline Lilly_Ku
4552 příspěvků moje polička 10. ledna 2018 11:03

Lama_z_Lana fakt, aji riwaa nerona treba? ta se mi libi dost!

Offline Mutziputzi banned
20970 příspěvků moje polička 10. ledna 2018 11:03

nolita Lama_z_Lana Já se nemohu zbavit dojmu, že padesátkám podléhají z valné většiny zakomplexovaný Metráčkové, kterejm se na gymplu posmívali, že maj velkou pr*el...tak bych to v kostce shrnula

20970 příspěvků moje polička 10. ledna 2018 11:05

Lilly_Ku Tak tý bych se snad i bála))

Offline Lama_z_Lana
6726 příspěvků moje polička 10. ledna 2018 11:10

Lilly_Ku Tu neznám, se pak budu muset podívat . Ale zjistila jsem, ze mi to tak funguje i s chlapama. Takový ten "prvorepublikový" gentleman by u mě taky nezabodoval.

jinx No, o přerostlých studentkách bych měla zrovna já asi pomlčet.

Offline viktorka_od splavu
49385 příspěvků moje polička 10. ledna 2018 11:17
Reakce na Lilly_Ku:

Lama_z_Lana fakt, aji riwaa nerona treba? ta se mi libi dost!

​já ji teda nijak nesleduju, jen vím že prodává korzety, ale tady vypadá uplně současně třeba, to se mi líbí

jinak to retro ve stylu .. sakra jakej má nick? no prostě beru to jako kostým. když je to dobře udělaný, dotažený do konce tak se mi to líbí, na různý ty akce, beru to fakt jako koníčka chození v dobových kostýmech na nějaké příležitosti, takových lidí je přece hafo. tadyhle holubová, teda ada, bohužel nemá dotaženo ale trapno. přitom to na nějakou takovou příležitost zjevně bylo (knížka-výstava o historii módy.. proč ne v kostýmu žejo)

49385 příspěvků moje polička 10. ledna 2018 11:19
Reakce na Mutziputzi:

nolita Lama_z_Lana Já se nemohu zbavit dojmu, že padesátkám podléhají z valné většiny zakomplexovaný Metráčkové, kterejm se na gymplu posmívali, že maj velkou pr*el...tak bych to v kostce shrnula

​bych skoro řekla že hledají do čeho by se v obchodě svýma proporcema vešly (proporce myslím jako proporce ne obezitu, pro válce až koule hadry k dostání jsou) a tak vylučovací metodou..

Online Isca
4892 příspěvků moje polička 10. ledna 2018 11:20

Mutziputzi No ale větší  prdel, pokud je doprovázená existujícím pasem, fakt nejlíp vypadá v rozšířených sukních. Ten pas ale fakt musí být v pase, a ne na žebrech, a čím kratší a širší sukně (a roztomilejší vzoreček)  tím to vypadá infantilnějc.  

Offline Lama_z_Lana
6726 příspěvků moje polička 10. ledna 2018 11:20

viktorka_od splavu Šaty dobrý. Ale furt mě prostě nebera ta "korzetová" silueta. 

20970 příspěvků moje polička 10. ledna 2018 11:21

viktorka_od splavu a Melodymejkrs a jedem!!

49385 příspěvků moje polička 10. ledna 2018 11:23

Lama_z_Lana no to je něco jinýho. korzety nejsou oblečení, spíš.. jak bych to řekla slušně, beru to jako svého druhu životní styl. takže je v pořádku, jestli tě to neoslovuje:-)

49385 příspěvků moje polička 10. ledna 2018 11:24

Mutziputzi hele a jak se říká těm srazům kam chodí lidi převlečení za postavy z počítačových her?

Offline Pavlena
6921 příspěvků moje polička 10. ledna 2018 11:25

Já se tedy musím přidat, 50. silueta/styling s korzetem je příšernost, ještě jsem nepotkala nikoho, komu by to slušelo.

Naštěstí jsem úplně jiná postava, takže tímhle směrem jsem nikdy ani neuvažovala. (sice tady v souvislosti s kolektivními Zara šaty padlo, že mám křivky, ale to je fakt kec a nesmysl..)

20970 příspěvků moje polička 10. ledna 2018 11:26

viktorka_od splavu Cosplay, ale ty maj aspoň normální civil když to shodí. Fifties madam podle mě i doma nahodí Elizabeth Taylor))

49385 příspěvků moje polička 10. ledna 2018 11:31
Reakce na Mutziputzi:

viktorka_od splavu Cosplay, ale ty maj aspoň normální civil když to shodí.

​to bych si právě nebyla uplně jistá (a dík:-)

Offline Řvousenka
1042 příspěvků moje polička 10. ledna 2018 12:38

Když se to veme kol a kolem, tak tady se taky jede COSplay

20970 příspěvků moje polička 10. ledna 2018 12:40

Řvousenka Já poníženě hlásim, že já nejedu, a to jsem tam byla vomrzovat snad 10x už, nikdy nic

Offline slniecko admin
19586 příspěvků moje polička 10. ledna 2018 12:53
Reakce na Řvousenka:

Když se to veme kol a kolem, tak tady se taky jede COSplay

Offline Magráta
8135 příspěvků moje polička 10. ledna 2018 13:03

Mutziputzi hele a jak se říká těm srazům kam chodí lidi převlečení za postavy z počítačových her?

​trochu OT - jste mi připomněla, že včera v Teorii velkého třesku šli převlečení za postavy ze Star Treku