Nenosim vyztužený podprsenky nelíbí se mi to, mám prostě bradavky a bastafidli. Představa nějaký nálepky na tako citlivem místě mi působí mrazení. Pravda, jednou ve výtahu v práci mi na ně koukala nějaká pani a kroutila hlavou
Přiznejte se, která jste to byla?!
VIP zjevy
Ženská kterou iritujou cizí bradavky má problém se sebou, nazvala bych to syndrom Popelka, kde tlustý šeredný dcery s matkou nutily chudinku krásnou Popelku chodit zahalenou v hadrech, úplně stejný![]()
Mutziputzi jojo, typicka Emerald
viktorka_od splavu neznam
Nestyda nevkusná, fuj to je vizitka!

Mutziputzi Ty to asi jinam nez do extremu hnat neumis.
Emerald Mně jako extrém přijde vyjádření ala "je to vaše vizitka", jako vizitka jaká? Exhibicionistky? Nevkusný rajdy? Jako sorry, vzpamatujte se vy, bradavky má mít každá ženská a já nevim proč by se měly zalepovat, fakt WTF, když to čtu...ježiš a nepište mi že primární pohlavní znaky má taky každej, to by byl ten extrém, ze kterýho jsi nařkla mě.
Mutziputzi Z toho, co zminujes, jsem nenapsala ani carku. A kvuli snizene hranici studu snad clovek na pranyr nemusi.
Emerald spis zvysene v tomto pripade, ne?
jinx Nerekla bych - cim min vydrzim, tim je muj prah cehokoliv nizsi. To je jako s nizsim a vyssim prahem bolesti.
Emerald no jak myslis, ja, kdyz jedna rekne ze ma snizenou hranici studu, tak ji vidim uz rovnou bez tricka.
Děvčata rozlišujte mi tu ty hranice a prahy..hranice posunutá, prah snížený/zvýšený ![]()
Ounz Tak priste:-)
Ounz Já teda tvrdím, že snížený práh bolesti = bolí mě i thajská masáž (to mam já), snížený práh studu=chodím polonahá, nenapadlo by mě to jinak
Mutziputzi ale jo, v pohodě, jen se do toho nesmí zamotat hranice, ta je posunutá (obvykle se to takhle používá, jinak z toho - očividně - vznikne nedorozumění, a končím, nebo mi v tom mým elaborátu někdo najde chybu
)
Ounz Mozna kdybych rozlisovala hranice a prahy, vyhnula bych se v zivote nekterym nedorozumenim.:-)
ice souhlasim, navic me ani nenapadlo uvazovat, ze je na tom neco spatne, ze by to nekoho mohlo pohorsovat a kvuli tomu nosit jen vyztuzene podprsenky, jsem se dozvedela az na MP
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí