Mutziputzi Majitelky ošklivých prsou? Také snáď v 21.storočí ani neexistujú.
VIP zjevy
mysmat Ze mame pekny prsa, presne tak, vy halte a ohanejte se stoletou etiketou....daaamy![]()
milacka doporucuju jakoukoli verejnou sprchu![]()
Lilly_Ku jen pro upřesnění, mně taky bradavky nevadí, jen sem si tak myslela, že na plese v opeře by to nemuselo nutně bejt (ale nepobuřuje mě to)
Je zajímavý, že nálepky na bradavky sou zlo, ale dělení na majitelky hezkejch a hnusnejch koz je cajk..máme na to nějakou komisi? Evropskou třeba? ![]()
Ounz kouknu a vidim ne?
Ounz no ještě zbývá doplnit, že majitelky hnusných koz by neměly mít dcery..![]()
viktorka_od splavu
přesně tak..hnusný kozy se děděj
viktorka_od splavu Tohle je zrovna resitelny a navic je sance z tatinkovy strany
Mutziputzi zas ne každá touží po prsou po tatínkovi![]()
Ounz jj, ja se spis vyjadrovala k tomu vysvetleni s odhalenym prirozenim, takhle ad absurdum by se dalo argumentovat u cehokoliv. jo a este protoze mam maly prsa a nekdy chodim bez podprsenky ![]()
viktorka_od splavu ja mam po tatinkovy mamince treba, tvar genialni, velikosti jsem pomohla...kvuli prsoum bych z lebensborn nevyrazovala, nedelej ze me nelidu!![]()
Lilly_Ku tomu rozumím.. ![]()
Aranel tak to mám úplně naopak, v běžném provozu (kancelář, jednání atd.) bych bez podprsenky nešla, na plese mi větší dekolt nebo bradavky u malých pevných prsou nevadí.
Krehutka dekolt, holá ramena.. na ples přece správně patří. bradavky nevím no, asi jo, jak píšeš. mně ty šaty nepřijdou nijak špatný, akorát nedotažený, když už na ples v opeře něco "jinýho" tak bych to teda doladila (ty boty, účes neúčes.. kabelku nevidim)
viktorka_od splavu jj, skoda, ze ma takovy urouosany vlasy a divny nausnice i boty (co je z nich teda videt).
jinak rysujici se bradavky mi taky prijdou jako urcita variace na velkej vystrih u plesovych satu.
Je zajímavý, že nálepky na bradavky sou zlo, ale dělení na majitelky hezkejch a hnusnejch koz je cajk..máme na to nějakou komisi? Evropskou třeba?
uplne uprimne.... nikdy sis o zadne nerekla, ze je ma vazne osklive?
jinx já se teda, úplně upřímě, po cizích kozách nekoukam, když nemusím
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí