Karoleena za mě náušnice v poho, ale ty boty..eh
imho, pod takovýhle šaty podprsenka prostě nemůže být..otázka, jestli je to vhodný na ples v opeře(nebo co že to bylo?) a ona na to tu postavu má, no.
Karoleena za mě náušnice v poho, ale ty boty..eh
imho, pod takovýhle šaty podprsenka prostě nemůže být..otázka, jestli je to vhodný na ples v opeře(nebo co že to bylo?) a ona na to tu postavu má, no.
sisa.b Turzonovová sa páči aj mne, najkrajšia róba. Sklamala ma Malachovská, ale tá už tradične.
Řvousenka - naprostý súhlas, veľa rób nezaujímavých, predimenzovaných.
Podprsenku by som si k úpletovým šatám dala, na takýto ples určite. Aj na lentilky![]()
Karoleena doplnky som si nevšimla, idem to napraviť.
Jsem si prošla jednu galerii a přikládám modely, ze kterých jsem dost nesvá. :D

milacka mně přijde, že by se to pak rýsovalo..i u takhle štíhlý..
Karoleena haha, ta na prvním obrázku si podle výrazu v obličeji svoji nešťastnou volbu šatů uvědomuje ![]()
já bych si teda jako divák prosila aspoň nějaký ty nálepky na bradavky ![]()
RoSa no..to je to, co sem psala, jestli se to hodí. Tyhlety nálepky nejsou asi blbej nápad?
Karoleena Ako sa asi tancuje v takých šatách na druhej fotke? Dosť nepraktické. Model sa mi nepáči vôbec.
Ounz
já bych si teda jako divák prosila aspoň nějaký ty nálepky na bradavky
Aj ja, ale doba sa mení, na takúto významnú udalosť vytŕčajúce bradavky, neviem, asi starnem![]()
ty druhý šaty s těma utrhanejma rukávama vypadaj jak po hospodský rvačce ![]()
Proc poburuje neco co ma kazdej? Stale nepobiram ten tlak na zalepovani a kamuflovani bradavek
Mutziputzi Máme znova vytahovat rozparek Andrey Volopichové? Prostě některý věci se zvyklo neukazovat. (Bradavky by mi normálně nevadily, na plese je to vedle.)
Aranel Spodary neukazuju, ale bradavky si zalepovat odmitam, to je relikt z dob kdy se snerovaly prsa na placku. Zvlastni je, ze to poburuje zasadne jenom zensky.
Mutziputzi zvlášne by to bolo, keby to poburovalo chlapov![]()
mysmat tak to snad neni to samy? rysujici se bradavky mi taky nevadi, kor u malych prsou.
mysmat Bradavky pod nepruhlednou latkou nejsou viditelna cica, dokonce ani viditelny prsa...ty se teda smi rysovat, jenom jejich cast ne?
milacka Tohle delani z chlapu primitivy mi moc nesedi, oni to myslim spis neresi, uz teprv ne v takovym detailu. Viditelny bradavky resi pouze majitelky osklivych prsou a bradavek a zaklinaj se Guthem-Jarkovskym, hola pravda![]()
Mutziputzi Říkám, mě to nepobuřuje, ale na ples bych šla do nálepek. (Mně se nezdají celý ty šaty, ale to je jiná diskuse zas.)
Aranel ale jo, ja jenom nevim proc v 21.stoleti
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Vítejte! Je to sice otrava, ale pokud chceme, aby naše webové stránky nadále fungovaly, musíme Vás obrat o trochu Vašeho času, abyste si nastavili své vlastní kombinace cukroví. Koláčky si prosím nastavte podle své chuti:
Více informací o zpracování osobních údajů najdete v našich zásadách ochrany osobních údajů.
Nezbytné koláčky
Zajišťují základní funkce webu, bezpečnost a správné zobrazení stránek, bez nich by parfumanie.cz nefungovala správně.
Analytické koláčky
Pomáhají nám pochopit, jak návštěvníci web používají, abychom ho mohli zlepšovat, například anonymní statistiky návštěvnosti.
Marketingové koláčky
Slouží k zobrazování relevantní reklamy a obsahu na základě Vašeho chování na webu.
Svůj souhlas můžete kdykoliv změnit v nastavení koláčků v patičce webu.