Prosím rozšiřte mi obzory. Kdo je andula? Google mi vyhodil hvězda instagramu, ale nemám účet, tak se mi nezobrazuje, čeho je hvězda konkrétně. Já o ní asi nikdy neslyšela.
VIP zjevy
#notna No je to prave hvezda instagramu. Niceho jineho ne, se foti a tak.:-)
jinx
nevím, jestli to dobře chápu, ale přijde mi to, jako bys tím říkala, že i salonní česká vína jsou jen takový póvl, ale kdybych teda ochutnala něco špičkového (co ale tak 95% lidí, kteří pijí víno a chutná jim, nikdy ani neochutná, ale přesto jim víno chutná), tak bych poznala svůj vinný omyl a konečně bych zjistila, že víno je vlastně nesmírně chutné. ?
nechám si klidně něco doporučit. raději červené než bílé.
naprosto bez ironie - jsem si fakt jistá, že mi suché ani polosuché víno nebude chutnat, ani kdyby ho vypěstovali andělé na nebesích, ale rozhodně jsem ochotna to zkusit.
co bys mi navrhla?
chapes to spatne, skutecne si nemyslim nic o povlu, pouze jsem rekla, že ceska vina nepiji, protoze mi nechutnaji. Obcas neni vyhnuti, ale neni to nic, co bych vyhledavala.
Pokud jsi si bez ironie fakt jista, ze ani andele, tak je pak ale zbytecne ti cokoliv doporucovat. Skoda, ze jsi tak zatvrzela a predem presvedcena, tak kratkozrace se ochuzovat o tolik moznosti...
Já teda moravský bílý vína nezavrhuju, třeba Baloun má dobrý vína, nadávno jsem měla frizzante od nějakýho Sedláka, neznala jsem, a výborný.
Mutziputzi ja byla minulej rok ve vinarstvi sonberk na jizni morave, popila jsem a neco si i odvezla. Ale jsem teda takovej nahodnej konzument, proto si rads necham poradit a doporucit.
jinx moet a chandon imperial brut je taky špatný? nebo chateauneuf du pape grande reserve (neví už jistě, který ročník, podle láhve bych řekla, že 2012, s obrázkem velké budovy - tu lahev si pamatuju, je docela specifická).
to jsem prý dle otce pila. přesný dojem si nepamatuju, ale pozitivní určitě nebyl.
fakt se omlouvám všem milovníkům vín za rouhání. ale stejně bych ráda věděla, co bys mi doporučila. abych měla srovnání, jestli budu mít pocit rozdílu. a opravdu naprosto bez ironie, zajímalo by mě to.
Jiná Realita podle me takhle kach moc zadnej rozdil nepoznas, protoze chut se musi kultivovat, nebo teda nemusi, ale je dobry vedet, co v te chuti vlastne hledas, abys to pak dokazala najit a ocenit. Ja obcas zajdu na nejakej ochutnavkovej vecer s vykladem a vzdycky je to fakt zajimavy a mam pocit, ze si tu sklenicku pak mnohem vic uziju.
dzizisketa přiznám se, že nevěru půl roku po svatbě nějak nechápu. šest měsíců! vždyť byli na insta pořád vylepení jak hrdličky
chápu šest let, i rok bych pochopila.
Tak, sú teórie, že čím viac niekto dáva "na odiv" lásku nebeskú, tým viac je to preto, že tam niečo zakrýva, no...
Ale s "insta" hviezdou neviem, to je o inom, ak sa niekto živí vystavovaním sa
.
No a s tými vínami si myslím, že áno, jednak je to o postupnom posune a vývine chuti, podobne ako pri parfémoch, po rokoch už neviem skusnúť vône ktoré sa mi kedysi páčili a naopak prepracovala som sa k mnohým vôňam, ktoré by zo začiatku boli na mňa moc.
No ale aj naopak, proste každý má iné chute a nevidím dôvod sa tlačiť do niečoho, čo mi nechutí, tobôž, ak ide v princípe - síce o slabú - ale o drogu.
slniecko To může bejt láska jaká chce, i to její prezentování může bejt upřímný, ale druhej den potkáte někoho lepšího a je to, stane se
Mutziputzi to myslis fakt vazne?
viktorka_od splavu Co se na tom dá myslet nevážně?
Mutziputzi no ze ve chvili kdy jsi uzasne zamilovana se stane ze potkas nekoho lepsiho a laska je razem fuc? to se vymyka uplne mymu chapani co je laska teda.
viktorka_od splavu Mně to připadá naprosto normální, tak nestane se to během hodiny zpravidla![]()
Mutziputzi aha.
Mám dvě kamarádky, co se rozváděly hrozně brzy po svatbě. Jedna za dva měsíce a jedna za půl roku a nevěra nebyla ani v jednom rozvodu. Jedna zjistila, že chlap nemůže mít děti a neřekl jí to. Po letech se teda ukázalo, že to ani nebyla pravda a druhá prostě zjistila, že si nerozumí. V čem konkrétně, to nevím.
Předtím s ním totiž tři roky chodila a rok žila.
Karja Aha. Dík.
viktorka_od splavu Jako to je zivot, ja mela fajn kluka, fakt se mi libil, vaznej vztah, vopravdu jsem ho mela rada a najednou jsem na ulici(!!!) potkala nekoho jineho a bylo to vsechno v hajzlu:-))). Od ty doby neverim ani sama sobe a rikam si, ze se muze stat v zivote ledacos. Kamaradka byla neverna na sve rozlucce se svobodou a ja misto toho, abych jako rezolutne rekla, ze me se to rozhodne nestane, tak jsem jen zaprosila paneboze, doufam, ze me se to nestane:-)). A dalsi znama si nasla manzela dva mesice pres svou svatbou, no svatba byla v ten samej termin, ale s tim novym. To clovek kolikrat nevymysli.
viktorka_od splavu tak úžasně zamilovaná jsi možná pár měsíců, pak hormony odezní. Jako ne že by to potom nebyla láska nebo to nebylo krásný, ale trochu jinak než na začátku. A potkat někoho, z koho se ti podlomí kolena, samozřejmě můžeš kdykoliv, pak už si každý sám musí rozmyslet, jestli mu to stojí za rozbití vztahu nebo ne. Problém je, když ta láska, pokud tam byla, není fuč a přibyla nová
.
Karja Moje bývalá kolegyně podvedla manžela na svatební cestě, během jednoho roku pak zvládla druhou svatbu a dítě...fakt nevymyslíš. Taky mám kolem sebe jeden rozvod do půl roku. A dokonce i dvě svatby zrušené těsně "před" (v jednom případě ve svatební den ráno).
Jinak člověk se může zamilovat do někoho jiného, ale ono asi těžko říct, jestli je ten druhý "lepší". A jak říká Krehutka, každý si musí sám rozmyslet, jestli mu to stojí zato. U vztahů jen tak (i když vážného) bych asi šla do rizika :-), v případě dětí nebo manželství bych si to opravdu rozmyslela...
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí