Krehutka Problém je, když ta láska, pokud tam byla, není fuč a přibyla nová
A na tohle teda nevěřim, že lze milovat dva lidi, to si představit neumim.
Mutziputzi asi záleží na tom, jak lásku definuješ. Možná nemůžeš být zamilovaná do dvou lidí, ale milovat dva lidi (i romanticky) podle mě lze úplně v pohodě.
A když bych to převedla do neromantické roviny, jak by to dělali rodiče více dětí?
Krehutka Děti jsou něco jinýho, ale dva chlapy zároveň já teda určitě bych nebyla schopná, tam prostě toho prvního nee.
Mutziputzi V ideálním světě bych měla mužský harém. Milovala bych je všechny
.
Krehutka Je tak to já klidně taky, ale ne ve společné domácnosti, tam nechci ani jednoho v ideálním světě![]()
Ale prosím vás....láska je jen několik chemických látek v těle, které vás na čas ovládnou a dělají si s vámi, co chtějí.
je to možné, zažila som to. A nikomu to neprajem.
Ale prosím vás....láska je jen několik chemických látek v těle, které vás na čas ovládnou a dělají si s vámi, co chtějí.
Myslíš zamilovanie? Keď máš ružové okuliare, svet je tak krásny a partner najlepší z najlepších?
Myslíš zamilovanie? Keď máš ružové okuliare, svet je tak krásny a partner najlepší z najlepších?
no a v tu chvili si neumim predstavit ze bych si vsimla “nekoho lepsiho:-)) joo, kdyz prejde zamilovanost, tak to je jina, ale kdyz se z ni vyvine opravdu laska, to se mi dikybohu nestalo, ze bych ji opustila “za lepsim”, mozna je to skoda?;-)) zato byt s nekym ze byl zrovna k mani a docela fajn a pak ho vymenit kdyz potkam nekoho super, nebo kdyz je laska v tahu.. no tak to jasne. jen se mi to neprihodilo tesne po svatbe dikybohu:D
viktorka_od splavu Mne sa to podarilo na druhý pokus. Prvé bláznivé zamilovanie v 18-tke, svadba, dieťa a keď som si zložila ružové okuliare, zostali mi len oči pre plač. Ešteže sa to dieťa vydarilo! Druhé zamilovanie už nebolo také bláznivé, ale láska pretrváva dodnes aj po rokoch a to si cením. Dúfam, že v mojom prípade nebude platiť “do tretice všetko dobré”
.
Jiná Realita heled, ja jsem v postoji k vinu na tom bejvala podobne jako zy. Pozrela jsem jen slamovy, ledovy nebo nejakej preslazenej muskat. Loni v kvetnu jsem ale byla ve francii a tam meli v supermarketu hafo vin v lahvickach cca dve deci, tak jsem si rikala, ze za zkousku nic nedam... vybrala jsem stredni cenovou kategorii a byla jsem prijemne prekvapena. Slo ale o silnejsi cerveny vino, k bilymu jsem si jeste cestu nenasla
razorblade tyjo, já to mám zas opačně, víno piju hodně málo, a radši bílý. Nejradši mám ale oblast Mosely, a Rakousko, něco z Itálie. Ty francouzsky mě až tak neoslovujou..
V knížce O čem sní ženy se Olga Sommerová ptá jedné ze svých hrdinek, jestli se v průběhu manželství někdy zamilovala. A ta ženská, úplně obyčejná věřící matka sedmnácti dětí (některé adoptovali) se začne smát a říká: jasně, každý dva roky... I když pak vysvětluje, že by níkdy manželství nerozbila, stejně mě to překvapilo :-).
999 jojo, dva roky prý sou mez kdy trvá zamilování, jako ne takový to uplně první tříměsíční totální zblbnutí, ale ještě pak ta zamilovanost. pak to chtě nechtě prostě pomine. a můžeš do toho spadnout znovu:P
viktorka_od splavu Já jsem teda do svého manžela zamilovaná třicet let...
.
999 no to už je pak skutečná láska. pokud je on na tom stejně, tak máte obrovské štěstí, to není nic obvyklého.
viktorka_od splavu Máme to stejně
.
999 To se tak krasne cte...Tak at vam to jeste dlouho vydrzi!
Ja budu letos s manzelem 10 let, coz jsem si nikdy neumela ani predstavit, ale zatim docela dobry.![]()
Luna Díky :-). To dáte taky...
.
Ounz bily vino ja pouzivam jen do rizota a omacek :D
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Vítejte! Je to sice otrava, ale pokud chceme, aby naše webové stránky nadále fungovaly, musíme Vás obrat o trochu Vašeho času, abyste si nastavili své vlastní kombinace cukroví. Koláčky si prosím nastavte podle své chuti:
Více informací o zpracování osobních údajů najdete v našich zásadách ochrany osobních údajů.
Nezbytné koláčky
Zajišťují základní funkce webu, bezpečnost a správné zobrazení stránek, bez nich by parfumanie.cz nefungovala správně.
Analytické koláčky
Pomáhají nám pochopit, jak návštěvníci web používají, abychom ho mohli zlepšovat, například anonymní statistiky návštěvnosti.
Marketingové koláčky
Slouží k zobrazování relevantní reklamy a obsahu na základě Vašeho chování na webu.
Svůj souhlas můžete kdykoliv změnit v nastavení koláčků v patičce webu.