Tohle vlakno je zacarovany. Po harantech prisel alkohol....to je tedy celkem logicky, ale kde jsou VIP zjevy?? Btw. A.ndula ma prej jinyho. Tolik vyhozenejch prachu za svatbu...co za to mohlo bejt vina![]()
VIP zjevy
MP Marge aha, tak to bych zas nedala ja, ty ochuceny veci:-)
btw Jiná Realita nektera ceska bila vina jsou docela dobra, ale dobre ceske cervene jsem jeste nikdy neochutnala. tam je to minimalne jako s tim portskym - jina liga:-)
Vidim, ze co se chuti tyce, mame leccos spolecneho
Akorat mne tedy na stara kolena zacalo chutnat vino i kafe...
Jinak takoveto vnucovani neceho, co vam nechutna, ale okoli to nedokaze akceptovat, to me taky bavi ![]()
MP Marge aha, tak to bych zas nedala ja, ty ochuceny veci:-)
btw Jiná Realita nektera ceska bila vina jsou docela dobra, ale dobre ceske cervene jsem jeste nikdy neochutnala. tam je to minimalne jako s tim portskym - jina liga:-)
Ja dnes nechapu, jak jsem to mohla pit ![]()
Jezis, ja uplne zapomnela, ze jsme ve VIP zjevech!
Jiná Realita ja jsem necekala krabicaky, naopak jsem cekala vybrana vina, coz je termin, kterys pouzila a ktery me zaujal. Ted ale vidim, ze uz ted najednou jsi v lepsim ceskem prumeru. Tak nic.
jinx já obvykle piju vybraná vína - ty, co si vyberu
( haha, sem tak ftipná) , nejsem ale znalec, takže pokud se má víno kombinovat s jídlem, dám na doporučení odborníka.
Sem šileně ot, vím to..
stes A víš jakýho? Já jsem si myslela, že jinýho!
jinx myslíš, že kdybych okusila nevím teď co, něco naprosto špičkového, že by mi víno zachutnalo? já si myslím, že komu nechutná nejlepší český průměr, tak pro toho je špičkového vína škoda.
jinx termín nebyl zvolen nejlíp, myslela jsem to jako vína vybraná s rozmyslem a s vědomím, co člověk pije. víno, o kterém něco víš. ne že na blind koupíš něco v obchodě. otec nadšeně načetl rozumy, hodnocení a názory, a pak to pořád tahal domů a nutil mě to ochutnávat. necítila jsem žádné jahody, ani rozinky, ani mandle, ani vánek na jižním svahu
prostě nic, jen kyselost nebo trpkost.
jinx ale musím říct, že mě to zaujalo, a musím se otce zeptat, jaké podle něj jsem teda pila to "nejvybranější" víno - co na to řekneš.
stes Jo, tohle téma o víně už je učiněná tortura. Jsem jak Pavlovův pes. Mám v lednici nachystaná výborná vína na nadcházející večírek a teď se tu musím plácat přes ručičky, abych to nevotevřela ![]()
Jiná Realita Znám člověka, který nepozře čokoládu, protože se mu ekluje na pohled.
Já zas hodně dlouho nechápala, jak může někdo jíst tu slaninu.
Sweet Potato :-O jako že mu vadí pohled na tu tabulku? (edit: tady se člověk dozví fakt různorodý věci
)
Jak blbej lilek? Kdybych nejedla maso, tak kvůli TOMU lilku bych tam stejně chodila. Pivo dobrý, ale to dostaneš na hodně místech v Praze. Ale ta pivní zmrzlina ![]()
Ounz ja normalka dycky nabehnu k nam do vinoteky, nahlasim, co budu varit a jakou si cca predstavuju cenu, a necham si neco doporucit. Zatim me nikdy nezklamali.
dynda lilek
je další věc, kterou jsem nikdy nedocenila. prý je to hrozně dobrý. já nevím - doma jsem to zkoušela asi tak dvacetkrát v zápalu zdravého letního stravování, vždycky jsem to vyhodila, bylo to hořké. pak jsem to zkusila dvakrát v restauraci, a nikdy jsem to nesnědla, bylo to hořké
takže buď mám opravdu posunuté chutě, nebo jsem už tolikrát narazila na hořký lilek.
Jiná Realita víno mi teda zachutnalo na poprvé, ale ještě hodně dlouho po tom, co jsem s ním začala, jsem v něm nerozrznávala rozinky, mandle a vánek jižního svahu. Když ti chutnaj ty sladkosti cos jmenovala, myslím, že opravdu nejsi cílovka a moc nechápu, že to někdo nechápe
Třeba moje sestra by strhala i šampaňské z Remeše, někdo to nemá rád prostě.
Lilly_Ku to máš dobrý tohle, dobrá služba. Já toho využiju spíš v restauraci, doma piju víno zřídka
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí