Reese je výborná skoro vždy, pro rýpaly 42 let, 3 děti. Je to kočka.
VIP zjevy
KapkaMM tady vypada dobre, ale nic ve zlym, min bych ji teda nehadala.
Mutziputzi Míň bych jí taky nehádala, ale vypadá dobře. Umí obléknout svůj typ postavy, toho břicha jsem si nikdy nevšimla.
Dara na Bali dobrý teda...

Teda ugh nejsou jen vlasy... Me by zajimalo, kdo komu v jejich domacnosti krade rasenku a mejkap
Nebo maji kazdej svuj? A ta strkanice rano pred zrcadlem!
barbucha Prosim te, koupelnu maji kazdej svoji, to bude bez problemu! Keith je country zpevak, no, vizaz zcela v lajne s jeho zamerenim, ale hrozny to je, s tim souhlasim.
No prave - country zpevak! Nema bejt spis kapku zarostlej, ve flanelovy kosili? Jako chlapak... Tenhle vypada jak neodlicenej sborista z operety.
barbucha Já bych řekla, že u něj i pár kapiček botoxu proběhlo...
.
barbucha Neodlicenej sborista z operety
No tak on na svy koncerty asi takhle nechodi, se hodil do gala kvuli Nicole, ne? ;) Spis jak pise @999, asi byl s manzelkou na botoxu a to chlapovi tvrdackej vyraz nevykouzli, no.
O botoxu a kdovijakejch este carech a kouzlech vubec nepochybuju. Na koncerte jsem ho nevidela - country tak nejak neni muj salek caje - ale kdykoliv ho vidim, a nemusi to bejt zrovna gala, tak vypada uplne stejne. Vlasy s melirem a poradnej makeup, ze by mu Nicole mohla zavidet. Hroznej panak.
No tak treba je aspon chytrej a hodnej ![]()
barbucha souhlas s tim, ze vypada divne a zzenstile, ale z nejakeho zvlastniho duvodu mi prijde sympaticky...Ze by mi pripominal nejakou kamaradku?![]()
Mutziputzi Dara dobra, porad mi neco rika, ze se na to este nemam vykaslat, i kdyz tu genetickou vybavu jsem koupila ve vyprodeji...![]()
![]()
Luna Dara bozi teda!
Luna ten Keith je hrozna manicka, takovej manza... Googlila jsem, ale teda country zpevaka co vypada co k cemu aby pohledal (ono je to i tema stetsonama jaksi, to proste neslusi skoro zadnymu chlapovy). Tento by sel ne?

0zero7 A to je kdo? Ja teda country nemam rada, takze by sel jenom do ty doby, nez zacne zpivat :D
Setare HA HA, Nejakej Sam Hunt nebo co, neco jsem kdysi slysela a zas uplne country to neni. Ja muzu klasickou country ala Johnny Cash, moderni mi vadi.
Mutziputzi Dara je super.
0zero7 Jo aha, podle jmena vim, dokonce i nejaky ty jeho pisne znam, to hrajou i na mainstream radiu, ale neoblibuju, teda. Je to spis takovej country-pop, ale proste porad to jde do toho country a uplne si predstavuju ty hicks v trailer parku. ![]()
Setare Tady je to v nekterych oblastech dost popularni, tak mam daisy dukes obcas z prvni ruky, dokonce jsou tady dva echt country bary, jeden old school, kde se hazou burakovy slupky na zem a hrajou stary veci, ten je fajn, takovej zazitkovej. A pak jeden novej, to je zase paradni people watching. Ale tak jednou za rok teda.
pridavam fotku toho lepsiho

0zero7 Dobry! Jo, je to zazitek, ja jednou byla v takovym jako echt country baru a dokonce jsem si tam zatancila two step, nastesti country boy to umel, ale moc jsem se tam necitila...po par drinkach se to teda trochu zlepsilo. :D
Ale jednou jsme byli v baru v double traileru a to byl teda zazitek, servirka tak v osmym, hazela do sebe jednoho panaka za druhym a kdyz se ji nekdo smele zeptal, jestli to teda vzhledem k tehotenstvi nevadi, tak pravila, ze ne, baby boy bude silnej uz od narozeni! ![]()
![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí