Setare CHA CHA, dobrej redneck zazitek.
VIP zjevy
Luna ten Keith je hrozna manicka, takovej manza... Googlila jsem, ale teda country zpevaka co vypada co k cemu aby pohledal (ono je to i tema stetsonama jaksi, to proste neslusi skoro zadnymu chlapovy). Tento by sel ne?
V poslední době je "v kurzu" Blake Shelton: 196 cm, nový přítel Gwen Stefani, nejvíce sexy muž roku 2017 podle People a dlouhodobý porotce v The Voice. Ač mám country (moderní i klasické) ráda, jeho tvorbu zas tak moc nesleduji, nicméně co jsem viděla videa, určité kouzlo má.

A co klasický Johnny Cash v moderní úpravě ![]()
Ja muzu klasickou country ala Johnny Cash, moderni mi vadi.
Grizzlin o ten je dobrej, ta jeho bejvala docela taky. Podobnej typ jak Gwen trochu, bych rekla, s ni dela Voice, tak tam se scuchli. Takovej spravnak. ehm.
Andrea taky mysli ze bradavky sou blbe, nechtela aby to byla jeji vizitka, jak tady rikame, tak je prelepila![]()

Mutziputzi co to je za akci? ty slečny vpravo mě totiž zaujaly tím, co mají na sobě, ještě víc než andrea (a to je co říct
)
Jiná Realita no jo no, to Andy navrhuje s tou plzenskou navrharkou, ta samotna neni vubec spatna, Lesak neco se jmenuje, Cerna? Nevim
A Iskra moje oblibena vysla do spolecnosti

0zero7 co je stetson?
Keith se mi jako chlap nelibi, ale proste mi neco rika, ze by to byla fajna kamoska na kfe![]()
ten tvuj je lepsi, ale furt nic pro me...
Mutziputzi a ony se jí ty šaty roztrhly? Nebo to tak má bejt? To vypadá, že tam kus chybí..![]()
Mutziputzi nechápu, že má iskra tak malý břicho
byla by to strašně nádherná holka, kdyby...(byla menší)
Jiná Realita iskra bude hruška
Luna Tobe se clovek nezavdeci, stetson je ten klobouk kovbojskej.
Tak nam nejakyho nahod.
Mutziputzi nechápu, že má iskra tak malý břicho
byla by to strašně nádherná holka, kdyby...(byla menší)
pro me teda uplne ztelesneni tuctovky
Mutziputzi vrsek a pas cajk celkem, ale ty stehna, ja to teda dokazu pochopit, protoze mirny nepomer v proporci v teze oblasti vlastnim, ale obnazit se na verejnosti takhle, uff![]()
Ty boty na ni vypadaji neparticne, na tech hnatach. Doufam teda jeste, ze nefoukalo...
jinx no iskra nema iskru proste... takovej jalovej oblicej..
Andy je trosku takova... nevim... nechutna? a to proti vylepsenym prsou vetsinou nic nemam
0zero7 jalovej, to je presne
Ještě k těm mimomanželským vztahům...
Berta
dobryy
jinx já jalový obličej nemám. bohužel. ten její jemný a souměrný bych proto brala všemi deseti.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí