Jiná Realita no nez takovy nezajimavy knedlik, tak ja radsi charisma a klidne i nesoumernost
VIP zjevy
jinx tak to bych se ti jistě moc líbila ![]()
jinx
no tak to ja mozna taky, pokud se ti libi Severus Snape![]()
Mutziputzi ja v prvni chvili myslela, ze to ma Andrea jenom namalovany. A netusim, kdo je Iskra, mam mezery.
Mutziputzi a ony se jí ty šaty roztrhly? Nebo to tak má bejt? To vypadá, že tam kus chybí..
Kus látky nechybí, len ustúpil tomu jej “stehienku” a kdesi zanikol...
milacka já myslela tu první ![]()
Mutziputzi nechápu, že má iskra tak malý břicho
byla by to strašně nádherná holka, kdyby...(byla menší)
Iskra je knedlík, když už podobnej typ, tak to jde i oduševněle, te tuctově, Gigi Hadid se mi například líbí.

Mutziputzi te to dusevno primo strika z voci![]()
viktorka_od splavu oduševnělost ve smyslu rozpoznatelnost mezi tisíci podobnýho typu, mimochodem to tvoje rozpoznávání duchovního levelu z fotky viď![]()
Mutziputzi aha tak ja si pod tim slovem predstavuju neco jinyho. ale konkretne tahle fotka mi prijde vazne srandovni
viktorka_od splavu Jako v čem? Mně se teda tahle fakt líbí, z těch jakože novejch superstars určitě víc než její sestra, ta jedna s Jenner/Kardashians i než dcera Cindy Crawford...Kate Moss a Helenu Christensen u mě nepřekoná ani jedna
Mutziputzi tím jak je upravená, tu slečnu já neznám. ale koukám že bez úprav to bude stejnej knedlik:-)
![]()
![]()

viktorka_od splavu Nemyslim, že na první fotce je upravená, prostě má takovej ten baby fat obličej, holt to občas vypadá knedlíkovitě..taky jsem ho mívala, bohužel, nějak mizí. Na druhou stranu je lepší že kolem 40 mizí, než když zůstane a transformuje se do Moniky Babišový.
Mutziputzi tak to kazdopadne:-)
jinx
no tak to ja mozna taky, pokud se ti libi Severus Snape
ten se mi libi a ja i vim jak vypadas a za me rozhodne dobry
jen zkus porad nemnoukat, to je nejvetsi vada na krase ![]()
Mutziputzi Ještě Kačenku kousek vyrolovat prosím, ať vidíme, co odpověděla o zoubcích.
Mutziputzi No jejej ![]()
Sweet Potato Neiumim, fotka je z FB, ale nadávno jsem někde četla, že Erbová potvrdila, že je nemá už roky, prej se bojí zubaře (asi by to i něco stálo bych doplnila) a že prej tomu uzpůsobil mimiku, že se vůbec nesměje, buď sklopí hlavu nebo ruku před...no strašný, to musí bejt ten tělesnej kontakt s nim![]()
Ounz iskru som myslela a tie jej úzke rozstrihnuté šaty.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí