Pavlena no vsak pockej az se ozvou vsichni kteri se citi byt obtezovani!![]()
(stejne je ten dvoji metr zvlastni)
Pavlena no vsak pockej az se ozvou vsichni kteri se citi byt obtezovani!![]()
(stejne je ten dvoji metr zvlastni)
slniecko to je verze 2.0 bez baloňáku ![]()
Nemá Andrea přifouknutý kozy? Mi něco uniklo?
(koukám, že už jsme pozadu.
Ke KK - tak byli volit, nebo nebyli? Okomentoval to? Mě vždycky hrozně zajímá, jak se někdo z takhle očividný lži vykroutí.
MP Meri KK mu mozna jenom nakecala, ze byli volit
buh vi, kam ten hlasovaci listek hodil!
Sikovna Amber
jestli je tohle gigi zamlada, tak v tom případě by iskra byla úplně stejná, kdyby zhubla (já mezi nimi nevidím rozdíl...nebo je to iskra? před přibráním?
)
edit: aneb špek na tváři udělá tak trochu knedlík i ze sexy krasavice.
Ja koukala na fotky z 2014 a 2017 a myslim, ze ten napucanej oblicej je vekem a presunem telesnyho tuku nebo tak neco, podle me to ted zdaleka tolik nema
moninika Zuzo trico ma Andrea!
Mutziputzi To je Elon ne? dobry no, ta se neztrati co se zlata kopani tyce teda hehe
Mutziputzi Asi má ty správná kolena
To už si dávají nějaké repete, ne? Nerozešli se už?
Aktuální muž roku.. mladý Hložek ![]()
Garfie Kategorie "mas v rodine znamou osobnost, prece"! I Agus nam zabodovala na Miss ;)
Dadoo
uff
No to mám teda radost takhle po ránu.

Karoleena Mně takhle lajkovala fotky na Instagramu Karla Šlechtová...taky nevim, čím jsem si to zasloužila. Ale tohle je vyšší level už ![]()
Karoleena Velký bratr tě vidí.....
Karoleena
to je dobrý!!!
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Vítejte! Je to sice otrava, ale pokud chceme, aby naše webové stránky nadále fungovaly, musíme Vás obrat o trochu Vašeho času, abyste si nastavili své vlastní kombinace cukroví. Koláčky si prosím nastavte podle své chuti:
Více informací o zpracování osobních údajů najdete v našich zásadách ochrany osobních údajů.
Nezbytné koláčky
Zajišťují základní funkce webu, bezpečnost a správné zobrazení stránek, bez nich by parfumanie.cz nefungovala správně.
Analytické koláčky
Pomáhají nám pochopit, jak návštěvníci web používají, abychom ho mohli zlepšovat, například anonymní statistiky návštěvnosti.
Marketingové koláčky
Slouží k zobrazování relevantní reklamy a obsahu na základě Vašeho chování na webu.
Svůj souhlas můžete kdykoliv změnit v nastavení koláčků v patičce webu.