brrr Nám běžným smrtelníkům to z toho tak nějak vychází, ale co my víme, že![]()
VIP zjevy
Ale jako přišlo mi, že tam kolem toho rozchodu tak opatrně našlapuje....aby něco nepokazila...
Už jenom jak plká, že Mariem přišla o neplánovaný dítě a ona že čeká strašně plánovaný, na napřesdržku, klasická zákeřná mrcha a eště 10x vošklivější než ta první, úplmně mě irituje, že podobný svi... pani dávaj prostor, iDnes no![]()
Mutziputzi Jo, souhlasím, vlastně jsem ani nepochopila PROČ s ní je ten rozhovor? Na IDnes už s ní určitě nějaký rozhovor byl, chápu ještě když to byla novinka, ale teď? Nemá co zajímavého sdělit, celebrita to není....fakt nevím, asi že se zná s redaktorem??
Garfie Protože to lidi čtou? A řeší v diskuzích![]()
Sweet Potato Au...asi jo ![]()
Táto celá kreatúra je divná, akoby mal(a) zadok na predku, ak je to pán, kde má...?
Zarinya Já jsem to ani nedočetla, nemám žaludek na podobný pani, a to je co říct když to řeknu já
se nedivim,zes to nedocetla.Ja az na konec taky ne.:-)
Zarinya Ta její řeč je tak šroubovaná,každá věta mi přijde jak jeden eufemismus. Paní se bere hodně vážně.
Ale tohle je super, taky z včerejších Grammy

Mutziputzi Okrem čižiem, viem, že sú v móde, ale ja im neviem prísť na chuť.
Mě překvapila Miley
![]()
milacka Tak bez nich by to bylo o nicem![]()
Pavlena já sem si ten článek teďkom našla a přečetla..teda proletěla, přečíst celý se to nedá..
důležitý body: jejímu prvnímu manželovi prospěl rozchod s ní (chacha)
Janeček jí byl nevěrnej se svojí manželkou (
)
Zasouložili si spolu na nejposvátnějším místě Bhůtánu (double
)
dál už sem to nezvládla..
Ounz Jak,nevěrnej? Vždyt'jako bigamista jen plní manželskou povinnost.
rozarka noo,to neni tak jednoduchý, pani má osobní limit, dobu těhotenství a devět měsíců po něm, kdy si polyamorista Janoušek může vrznout jenom s ní
(jako fakt)
rozarka a polyamorista Janoušek si dovolil oplodnit vlastní ženu, přesto že pani byla prga, a vona jim to teď zkomplikovala tim svým potratem..ježíš jak to píšu, to sou plky, co..
Ounz
Nojo,těžká situace,toto!
Tak Grammy jo? Alecia je jednou z mála mých oblíbených VIP, u nichž opravdu neřeším nějaký ten špek nebo nesouměrnost postavy, ale tohle se fakt nepovedlo ani jako nadsázka, kterou mě jindy baví
.

Keby neboli také pokrčené a široké, ok, farba krásna, no na druhej strane ich mohutnosť aspoň opticky zoštíhli stehná.
Viem, že sú trendy, aj ten materiál, z ktorého sú šité, ale mne osobne sa jednoducho nepáčia.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí