Jiná Realita No píšu, že si polepšil, typ má danej, ale nová je poloviční![]()
VIP zjevy
Jiná Realita Milenka bývá většinou ta štíhlejší...

Mutziputzi takže ta kulatá paní s mastnou hlavou je vážně sestra verešové?
Jiná Realita prečo rezignovaná?
Janulik03 no protože takhle bych vyšla do společnosti, jen kdyby mi opravdu nezáleželo na světě. i kdyby to byla místní putyka.
Janulik03 Na mě teda taky působí dojmem obtloustlé kvočny razící teorii, že po dítěti už to jinak nejde
Mutziputzi ale to bude stejně nějaká blbost.
našla jsem tuhle fotku, a podle mě je docela nová

Jiná Realita Tipuju, že je 10-15 let stará
Mutziputzi nenávidím tu andreu čím dál víc
hádám, že za deset let to bude pořád stejný - člověk nepozná, jestli je jí 25 nebo 45 ![]()
Jiná Realita Andreu jsem naživo neviděla, ale myslim, že už teď to nebude taková hitparáda jak by to mohlo z fotek vypadat, v obličeji myslím, postava bez námitek![]()
Milujem, ked si chlap najde milenku a všetci začku kafrať, že to preto, lebo jeho žena už nie je to čo bývala, prípadne si dovolila pribrať. Pre mňa je to hnus.
Janulik03 Tak může to bejt proto přeci, pravděpodobně nejen proto samozřejmě. Zas je poměrně pochopitelné, že pokud si někdo najde hubenou ženu, je to jeho typ, a ona přibere 20 kilo, jen tak, i její chyba.
Janulik03 Když já jsem bohužel neviděla moc případů, kdy by si chlap u milenky (narozdíl od manželky) "vizuelně" pohoršil...
Ale mne teraz nejde o to, že si našiel milenku, ale o to, že sa ešte treba vyvršiť na manželke, že je sprostá, že pribrala, prípadne neviem čo ešte. Akože chlapi nestárnu, a baba by mala do konca života vyzerať tak ako za mlada. Ufff,
Janulik03 To ne, ale 20 kilo přibrat by nemusela už kvůli sobě...tady vedle mě někde školily, že nikoli kvůli chlapovi, ale kvůli sobě a jenom sobě hubnou, malujou se a kupujou hadry
Janulik03 kdo tu říkal, že si našel milenku, protože jeho manželka přibrala?
já jen psala, že vypadá rezignovaně, a to teda rozhodně vypadá, a to hodně. konstatování vzhledu. ten rozdíl mezi fotkou, na které je s andreou, a stavem "teď", je propastný.
jestli si našel milenku kvůli tomu, nebo pro její něžnou duši, to jsem ani nenaznačila.
Mutziputzi já můžu říct s kliným svědomím, že jen kvůli sobě to všechno dělám! chlapa nemám, tudíž je to 100% věc ![]()
Jiná Realita To jo, ale já jsem to psala v souvislosti s o 7 let starší manželkou Thora, Elsou Pataki, jsem zmínila, že mladší partner podle mě funguje líp než facelift, kór Thor žejo, ale prej vůbec mi bylo vysvětleno![]()
Mutziputzi si to nejak beres :)
Janulik03 presne, on sam vanu jak puk, ale manzelka at se nemeni.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí