Solathis Ta už tak přes rok přece seká latinu ![]()
VIP zjevy
Grizzlin jo, to je mozny, svuj cil splnila, s Hannah Montanou uz si ji asi nikdo nespojuje. (Mimochodem jeji sestra je dost kacatko, zajimalo by me, jestli prorazi, podle me nema s cim).
Dívá se někdo na GEN s Evou Le Peutrec? Nejenom, že je to krásná a schopná ženská, ale ty její outfity...waw.
LadyMary Koukala jsem. Doteď jsem o ní nic netušila. Úžasná ženská. ![]()
LadyMary jenom chvilku, ale je fakt skvělá!
Ja ji viděla na TEDx, myslim tak v roce 2015 a spadla mi brada.
LadyMary jj, ty outfity me taky nadchly. Hlavne hak krasne pluka na tech vysokanskejch podpatcich :)
Nádherná a strašně jí slušely ty krátký vlasy...
A proč je teda zde ve zjevech?
Ronna Ja jsem si neuvědomila, že je i vlákno o VIP na které se dobře kouká, tak jsem to prskla sem. Ona je takové VIP zjevení.
LadyMary , jsem si to nasla na webu a podivala se na to, proste WAW. Neskutecne schopna a krasna.
Vraj boli Grammy ![]()

pecka tedy neznám nikoho z nich, ale rozesmáli mě ![]()
pecka A nie maškarný ples? Pani na prvej fotke
jednoznačne TOP nevkusu.
Haha, já teda nejsem na kolena vysazená jako Mutziputzi, ale ta poslední v těch bílých šatech, ta je teda má
A tu první kreaturu asi ani netřeba komentovat.
Ale všechny moje favoritky on top![]()

pecka A nie maškarný ples? Pani na prvej fotke
jednoznačne TOP nevkusu.
hlavně ta první paní je pán ![]()
Ja uplne nevim, kam to vrznout, ale tak vip tam jsou, tak asi sem.. Mame tu totiz dalsi dil telenovely...
#https://ona.idnes.cz/karel-janecek-a-lilia-khousnoutdinova-d8y-/spolecnost.aspx?c=A180123_100255_spolecnost_jup
Pavlena Nemám žaludek, ani čas to dočítat, ale být Janečkova manželka a tohle koště do médií ventilovat můj potrat, zajedu jí proplesknout i jako zapřísáhlá pacifistka!
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí