Pavlena Cetla jsem rano a mela jsem stejne pocity jako Mutzi.
VIP zjevy
Lamicka omg no tak od te bych si teda fakt dala nejakou prednasku, urcite bych se hodne naucila :D
pecka A nie maškarný ples? Pani na prvej fotke
jednoznačne TOP nevkusu.
paní na prvej fotke je chlap, btw ![]()
Pavlena Má těžký období. Tywoe!
Ja uplne nevim, kam to vrznout, ale tak vip tam jsou, tak asi sem.. Mame tu totiz dalsi dil telenovely...
#https://ona.idnes.cz/karel-janecek-a-lilia-khousnoutdinova-d8y-/spolecnost.aspx?c=A180123_100255_spolecnost_jup
ale ta jeho současná žena taky nemůže být normální. po tomhle všem může s janečkem dál zůstávat jen zlatokopka nebo nějak ušláplá žena. snad nečeká, že do roka dvou nebude nová lilia...zatím totiž všechny peníze na alimentech ještě rozházet asi nestihl, pořád je lákavá partie. aspoň na alimenty.
Jiná Realita ja myslim, ze existujou zeny, ktery to treba az tak moc neresi... ta lilia tak ale rozhodne nevypada, takova velka z nouze krec.
Lilly_Ku pokud opravdu potratila, tak to možná i dost řeší (samozřejmě důvod mohl být jiný, ale nabízí se, že to bylo stresem).
dokonce i ta polyamorobudhonána, která se chvástá, jak má všechno vyřešený, to očividně řeší hodně, i když to zakrývá ezokecama.
Jiná Realita Nemyslím, že je zlatokopka, prostě ho má asi ráda, já jsem přesvědčená, že na zrzounovi něco je, taky bych si nenechala rozbít vztah nevěrou, holt narazil na bláznivku, ale co? Zahodit všechno, ani náhodou.
Mutziputzi no zahodit vztah třeba ne...ovšem v jejich případě bude asi hodně jednostranný (aneb chlap, který si milenku budhisticky "vezme", okamžitě si s ní pořídí dítě a ještě jí slíbí rozvod, asi ten vztah zas tak nežere).
Jiná Realita Já bych z jeho ženy nedělala slepici, asi ví proč zůstává a nemyslím, že jsou to peníze. Nikde jsem teda myslím nezaznamenala že by tý praštěný Lilii sliboval rozvod...
milacka Ta paní v růžovém kabátě jde za Ivanu Trump.
Bledule presne na ni jsem si u te fotky vzpomnela!![]()
Ja uplne nevim, kam to vrznout, ale tak vip tam jsou, tak asi sem.. Mame tu totiz dalsi dil telenovely...
#https://ona.idnes.cz/karel-janecek-a-lilia-khousnoutdinova-d8y-/spolecnost.aspx?c=A180123_100255_spolecnost_jup
Ty komentare pod tim clankem! "Já bych to všechno ani nevymyslel a ona to jednoduše prožila." ![]()
Jiná Realita Já bych z jeho ženy nedělala slepici, asi ví proč zůstává a nemyslím, že jsou to peníze. Nikde jsem teda myslím nezaznamenala že by tý praštěný Lilii sliboval rozvod...
no,v tomhle rzhovoru to trochu vyzniva,ze ji rozvod slibil.:-/
A chápu to správně, že se spolu rozešli?
Zarinya Já jsem to ani nedočetla, nemám žaludek na podobný pani, a to je co říct když to řeknu já![]()
brrr Taky jsem to tak pochopila....
Garfie zřejmě prokouknul, že pani údajně politoložka z Oxfordu, BTW moc bych chtěla vidět diplom, a volnomyšlenkářská polyamoristka je obyčejná Máňa co zabřezla a požaduje pana otce a rozvod, myslím, že pro Janečka by to mohlo být poučné poslední extempóre.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí