VIP zjevy
A titulek byl:
Felixi, tohle ti bylo málo? Dáda Patrasová v Boyardu oblékla legíny s elastickým tričkem a všichni oněměli údivem .....
Všichni prý oněměli údivem, jsem četla.
Eštěže je Jůlie plyšová, jinak by Dádu kousla a v hrůze se odplazila.
tv Tu zas nikdo nemůže podezírat z plastických operací. Mimiku tedy neztratila ![]()
tv Co chceš, vždyť Julie vypadá pořád stejně dobře? ![]()
Krehutka Ta Julca vubec nestarne, ze?![]()
LOL

No možná Dáda vypadá v tomhle oblečku líp než v krátkých šatičkách a džínový bundičce.
Tady to plní nějakej účel.
Edit: to jsem tam nacpala zdrobnělin.
Tak Betty ale dobrý, dokud to není účeleček ![]()
paktofonika si zúžila pas podle mýho

paktofonika Me se tam libi, se mi vzdycky i libilo jak ma udelany prsa (myslim, ze svoje nema?), ze vylozene netrcej. Za me dobra.
mne se na Kim zda nechutny ten zadek, vim, otrepane, ale je to tak. Ale mne se celkove libi stihle holky, co maji maly rozdil pas/boky (sama mam, juch), ty vestonicke venuse znacici plodna luna me nejak neberou.
hlanve na te fotce ma malinkatou hlavu v porovnani s prdeli, osklive
0zero7 Od pasu nahoru perfekt, podstavec horsi, na ty fotce z plaze ma i pretlusty stehna, pak zas nechapu, ze tady, par tejdnu zpatky to ujde..mi prijde jak nefukovaci![]()

Mutziputzi no fakt ze jo! Zadek ma na me moc teda. A to mam rozdil mezi pasem a zadkem rada, ty uzkoboky typy se mi nelibi. Hmm, treba je tato upravena a nebo zadrzuje vodu, haha
Mutziputzi a neni to tim, ze ji tak ruzne retusujou (na tech oficialnich) a naopak neretusujou na tech nahodnych a neoficialnich? Plus nekdy lepsi uhel, jindy horsi uhel, svetlo dtto. To muze vse dohromady ve vysledku udelat obri rozdil. Jinak pro me od pasu dolu vzdy fuj, lituju, ale fakt ne. I na te bezove fotce jsou to proste kejty.
Ale furt to beru ze ma Kim na Vestonice copyright, proc tuhle machnu Iskru cpu vsude, to nepochopim

Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí