Mutziputzi Mně se na tom líbí, jak je krásně vidět, kolik pár kilo udělá třeba jenom s obličejem...
V článku právě myslím píše, že nakonec přestala řešit kila a šlo to samo, nic na sílu.
Mutziputzi Mně se na tom líbí, jak je krásně vidět, kolik pár kilo udělá třeba jenom s obličejem...
V článku právě myslím píše, že nakonec přestala řešit kila a šlo to samo, nic na sílu.
Ale di ty!
Hlavně tu oblast krk, ramena a klíční kosti během tejdne nedáš.
Paráda! ![]()
domenica Tak nebudu se tady zase rozepisovat o tom, co udělá zadržování vody. Tohle je efekt za 48 hodin naprosto v pohodě, zpátky ještě rychlejš![]()
moninika Jinak takový to "přestala jsem řešit kila a šlo to samo" je pro mě buď nedosažitelný cíl, zřejmě mám příliš racionální přístup a nebo synonymum pro "šilhám hlady, ale tohle zní líp"![]()
Ale vyloučením vody ti svaly nenarostou. Jako jo, když je máš, tak se ukážou, ale kde nic není, ani odvodnění nepomůže.
dzizisketa Ehmm, jaký skvaly? Rozdíl vidím jen v tom, že na druhé fotce je ta osoba štíhlejší, tedy zhublá. ![]()
0zero7 Dara má super postavu
.
whiskas Tak v tom pripade teda taky nemam svaly.
Co furt mas, je hezka a vypada fajn. ![]()
whiskas Taky teda svaly nevidím. A jinak její proměna není nic extra za 4 roky.
Za den nebo týden to rozhodně není, ale za takové 3 měsíce je to reálné a v okolí často vidím i lepší změny. v každém případě je dobrá, že to řeší a nenechá to zajít do nějakých extrémů.
Luna Ale jo, vypadá fajn, je hezká, ale já reagovala na zmínku od dzizisketa o svalech, které tedy na fotce vážně nevidím
. Řekni svaly a představím si spíše Daru, z odkazu níže. ![]()
moninika Mutziputzi whiskas Luna Tak ona ta fotka je trochu vytrzena z kontextu. Na IG uz nekolikrat psala, ze nezhubnula letos, ale v prubehu asi 3 let, kdy prestala prasit, protoze zahanela stres jidlem, zacala se prirozene hybat (joga, prochazky fitko), coz driv nedela. On ji obcas vytahne bulvar, jakoze zazracna promena, ona sama to tak nikdy neprezentovala. Predpokladam, ze cilene nebuduje pekac buchet, jen chce byt v kondici. Kazdy nepotrebuje vyrysovane svaly, aby se citil dobre. Ja vidim zmenu velkou.
Predpokladam, ze cilene nebuduje pekac buchet, jen chce byt v kondici. Kazdy nepotrebuje vyrysovane svaly, aby se citil dobre. Ja vidim zmenu velkou.
No přesně.
Renusatko Zase pokud to neni cilena zmena, jakoze si reknes, ze za 3 mesice budu vypadat uplne jinak, tak je jedno, jak dlouho ta zmena trva, ne? Treba ja byla vzdycky rozkydla a tlusta, pak jsem potkala muze sportovce, ktery navic dobre jedl. Postava se mi menila tak 2 roky, drzim si ji tak 9 let bez vetsich omezeni. To je podle me lepsi, nez kdyz nekdo nabehne do fitka, 3 mesice dre, k tomu neji, pak ho to nadseni prejde a za rok nanovo.
Lamicka Nikdo nepíše o vyrýsovanejch svalech, ale o tom, že tahle změna se dá udělat během tejdne, v podstatě bez práce.
Mutziputzi ja teda poprosím o plán na ten týžden pre mňa.
Mutziputzi neverim
a jestli jo, tak to asi neni nejzdravejsi cesta.
Lamicka Nikdo nepíše o vyrýsovanejch svalech, ale o tom, že tahle změna se dá udělat během tejdne, v podstatě bez práce.
No tak najprv si tvrdila že za deň!!!
paktofonika Janulik03 A tady máte jak za den na to...

Lamicka Já jsem rozhodně pro. Fandím každému, kdo zhubne a nenechá to zajít nijak daleko...jak jsem v tom příspěvku psala. A je jedno jestli je to za 3 měsíce nebo za 4 roky.
Mutziputzi no doobre, ale beda ti, ked to takto nedopadne. ![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Vítejte! Je to sice otrava, ale pokud chceme, aby naše webové stránky nadále fungovaly, musíme Vás obrat o trochu Vašeho času, abyste si nastavili své vlastní kombinace cukroví. Koláčky si prosím nastavte podle své chuti:
Více informací o zpracování osobních údajů najdete v našich zásadách ochrany osobních údajů.
Nezbytné koláčky
Zajišťují základní funkce webu, bezpečnost a správné zobrazení stránek, bez nich by parfumanie.cz nefungovala správně.
Analytické koláčky
Pomáhají nám pochopit, jak návštěvníci web používají, abychom ho mohli zlepšovat, například anonymní statistiky návštěvnosti.
Marketingové koláčky
Slouží k zobrazování relevantní reklamy a obsahu na základě Vašeho chování na webu.
Svůj souhlas můžete kdykoliv změnit v nastavení koláčků v patičce webu.