Renusatko Tak to jo. Pochopila jsem tvuj prispevek spatne, kdyz ho ted ctu jeste jednou
.
VIP zjevy
Mutziputzi nastelovat se takhle pred fotak umim taky, ale vydrz tak cely ples treba
!
Lamicka No právě, jdeo to co je bližší realitě, jestli levá nebo pravá
To je to proč tvrdim, že možná je to super bodytransform, ale zcela určitě se dá takhle vypadat v rámci jednoho tejdne a zase zpátky.
Mutziputzi Ukaaa, chcem to videt!![]()
Luna co je na tom neuvěřitelnýho? Vynech 24 hodin sacharidy, na jedný fotce povol břicho, na druhý ho zatáhni a poď nám vyprávět jak šla váha dolu když si přestala řešit kila![]()
Mutziputzi Tss, ja zasadne hubnu, kdyz ZACNU PORADNE JIST, to znas, ne?![]()
![]()
Mutziputzi Jestli to myslis takhle, tak to asi jo. Jinak s Patricii Solarikovou jsem spolupracovala v dobe, kdy mela hodne kg navic. Ta zmena je opravdu velka, to neni jen poza na IG.
Luna No jasně, XY mi dal jídelníček a byly to porce, že sem myslela, že to v životě nesnim!! A pořád vod tý doby nezadržitelně hubnu!!![]()
![]()
Mě se ta změna líbí, přijde mi hodně výrazná. Naštelování se jenom před foťákem to určitě nebude. ![]()
Potřebovala bych postavu změnit úplně stejně, nejlépe fakt do zítřka, ale nepasuje mi tam to tiramisu, co jsem měla po obědě ![]()

Určitě bych jí nepoznala, ale dobrý![]()

Je to teda dlouhý, ale kdo chce klesnout na dno, měl by to dát
Tohle je vrcholná ztráta sebeúcty a sebeklam...

Mutziputzi Jsem přesvědčená, že jsou to oba naprosto stejný dementi. Ale v tomto případě fandim Řepkovi. Teda pokud to celý není geniální marketingový plán :-)
andulka01 Já mu taky fandim aby si udržel přesvědčení, že strůjcem jeho průseru je Pavel Novotný, určitě se mu bude žít líp než kdyby došel k tomu, že si za všechno může díky svý vymetený hlavě sám![]()
Mutziputzi Ako dlho to asi písal...deň?dva? týždeň?
pecka To psala Piggy podle mě, Erbová dala na socky jak přebírá novýho Mercedesa, tak se s tim musela vyrovnat![]()
Mutziputzi Ta Gillian vypada super!
vypada dobre, ale ta retus uplneho vrchu stehen jim trochu ujela
jinx Taky jsem na to koukala, me se moc libila v The Fall
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí