Lamicka Tak aspon ze jidlo super! ![]()
VIP zjevy
slniecko Proč to tak divně drží?
Dneska na obede snad vsechny zeny z personalu vypadaly jak Kaca K. Silene obri rasy a nafouknute try. Mlade holky do 30
.
Já to taky nechápu. Moje neteř je krásná holka. Rty má teda velké od přírody a nádherné dlouhé řasy. Na ty svoje krásné si nechala nalepit umělou hrůzu. Prý aby se ráno nemusela malovat. Bohužel má takové podobné, jako Kača, takže opravdu otřesné.
evik77 sila zvyku?![]()
Janulik03 Jako já fakt nejdřív přemýšlela, co to sakra je.
![]()
evik77 no az sa hanbim ![]()
Mám pocit,že sa na seba prestáva podobať

Janulik03 Nic neříkám :D . Myslím, že chtěla vyvolat dojem éterické něžné víly propagující novou vůni. Jenže z toho zase vykoukla .... ehm.
pecka a kdo to je?
viktorka_od splavu Pamela z Baywatch
Davam tomu par let a KK bude vypadat jako ta Kucherenko. Ja bych se nebala, ona si nakonec urcite necha prifouknout i ten zadek. ![]()
Škraboška jest zbytečná, do obličeje by jí stejně nikdo nekoukal.
Prý poslední Miss?

dzizisketa ja som prebehla narýchlo fotky z toho plesu a väčšinou to podľa mňa bolo o pohľadoch do dekoltov českých ‘dám’.Nechcem,aby to vyznelo nejak blbo,ale mám pocit,že na slovenskom Plese v opere,to podľa fotiek v médiách vyzeralo menej pekelne.Ale to je len môj skromný názor.
dzizisketa keby som si bola istá, že posledná, tak sa na tú súťaž aj kuknem
.
Davam tomu par let a KK bude vypadat jako ta Kucherenko. Ja bych se nebala, ona si nakonec urcite necha prifouknout i ten zadek.
Optimisto... já tomu dávám rok...maximálně dva.
0zero7 Kedysi to bolo pekné dievča.

A tohle je prosím Mašle, taky jsem ji nepoznala
pecka k tomu názoru se připojuju
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí