paktofonika uaaaa řasy...
Jako, sama je mám prodloužené, ale tak nenápadně, že to ani vlastní mamka nepoznala a manžel to poznal až když mu bylo divné, proč co 3 týdny běhám na kosmetiku..
Ale totok je katastrofa..!
paktofonika uaaaa řasy...
Jako, sama je mám prodloužené, ale tak nenápadně, že to ani vlastní mamka nepoznala a manžel to poznal až když mu bylo divné, proč co 3 týdny běhám na kosmetiku..
Ale totok je katastrofa..!
paktofonika a neni to nějaká přiblblá aplikace na mobilu? tohle snad ani neni možný, že by někdo takhle běhal v reálu...
RoSa Myslíš, že si v aplikácii dorobila mihalnice, prifúkla pery, dotvorila lopatky a ešte to dobrovolne postla na instagram?? ![]()
paktofonika no jsou takový znetvořující prográmky, ne? ![]()
Beranka zrcadlo?
No, twl, fakt. Já jsem blbá, to mi vůbec nenapadlo:-)
Ad tapeta - to mě taky vůbec nenapadlo:-)
Beranka fakt tapeta?? taky mě to nenapadlo (zvlášť když vím, že hodně čte
)
![]()

paktofonika to si ešte celkom lichotivé fotky tejto krásky vybrala ![]()
paktofonika nafukovacia panna
![]()
Lol tie mihalnice sú smiešne
Heh...a exkluzívna vôňa, pre exkluzívnu dámu...pravá ako tie mihalnie...
http://krasnevune.cz/vlastnost/velikost/200-ml/?filter_urceni=44
Dneska na obede snad vsechny zeny z personalu vypadaly jak Kaca K. Silene obri rasy a nafouknute try. Celou dobu jsem na ten vejir na ocich fascinovane koukala. Rty jsou nazivo jeste nechutnejsi. Mlade holky do 30
.
slniecko Co vune, ja si nemuzu pomoct, ona vypada, jak kdyby natacela scenu pro nepristupny film.![]()
Luna No, neodporúčam...ono to síce strieka, ale ako toto fakt neprehltne...(a teraz neviem, či už nie som za čiarou)
Lamicka Smarja kam chodite na obed?
slniecko Co vune, ja si nemuzu pomoct, ona vypada, jak kdyby natacela scenu pro nepristupny film.
jezis no fakt, jak se spuli...
Ona je teda cim dal osklivejsi, vylepsovaky vcetne, nejvic se mi nelibi ten placatej zadek.
ajtakrajta, kolik te pani je?? To je teda zuzo

Pritom podle google vypadala driv fajn celkem (ona a photoshop teda, no)

Možno som to tu už niekedy spomínala...V Londýne som mala kolegyňu,ktorá si v Boots kupovala najhustejšie a najdlhšie umelé mihalnice a vždy mala nalepené troje dokopy.Myslím 3 vrstvy umeliny na jednom oku
Zákazníci a ľudia,ktorí ju nepoznali,nechápavo pozerali.K tomu výrazný make up,silné kontúrovanie tváre,dlhé nadpájané vlasy občas v šialených farebných variáciách a k tomu zodpovedajúci outfit.
Ešte ma napadlo,že posledné mesiace,čo sme spolu robili,začala nosiť pod oblečením korzet ![]()
0zero7 Dostali jsme voucher do Asian Temple v centru Prahy. Jidlo bylo vyborne, prostredi a obsluha fajn, ale ty slecny vypadaly strasne.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Vítejte! Je to sice otrava, ale pokud chceme, aby naše webové stránky nadále fungovaly, musíme Vás obrat o trochu Vašeho času, abyste si nastavili své vlastní kombinace cukroví. Koláčky si prosím nastavte podle své chuti:
Více informací o zpracování osobních údajů najdete v našich zásadách ochrany osobních údajů.
Nezbytné koláčky
Zajišťují základní funkce webu, bezpečnost a správné zobrazení stránek, bez nich by parfumanie.cz nefungovala správně.
Analytické koláčky
Pomáhají nám pochopit, jak návštěvníci web používají, abychom ho mohli zlepšovat, například anonymní statistiky návštěvnosti.
Marketingové koláčky
Slouží k zobrazování relevantní reklamy a obsahu na základě Vašeho chování na webu.
Svůj souhlas můžete kdykoliv změnit v nastavení koláčků v patičce webu.