pecka Lutujem Magalovu aj celu rodinu Satinskeho, lebo akciu kde predvadzala Zuza svoje "vnady" uplne zdehonestovala.
VIP zjevy
Micuska a kto to je?
Pôsobí veru dosť vulgárne
(prečo sa ja hanbím za tie moje kolená?
)
sisa.b Bordel mama je Gabriela Drobová a pod fotkou Sklovskej je Zuza Plačková.
pecka Plačkovú som sem išla akurát dať.
Drobovú ešte ako tak zvládam ale Plačková je tak arogantná a vulgárna... Minule som si pustila jej instastories a to je nadávka za nadávkou a celé Slovensko jej závidí a ona je úžasná...
Jiná Realita Co myslíš tím gumovým páskem? Nic nevidím, ale zajímá mě to;-)!
nejspíš je míněna ta paní v černo-stříbrné róbě, s těma stříbrnejma nábojnicema vpředu na pásku z cca 10 cm široké černé gumy ![]()
paktofonika RoSa Aha, to jsem slepá:-D. Chichichi, to jsem zrovna našla ve starém pokojíčku ve skříni, tak já si to snad nechám!
Karja Nechaj! Počkaj pár rokov a znovu budeš in :D
Kdyz si u ty pani s tetovanim odmyslim ty divne vyvaleny prsa, tak se mi libi. Je vylozene krasna a saty az na dekolt jsou taky pekny :)
razorblade No to by nemohla ani rozprávať, stačí že otvorí ústa a jej krása je ta tam...
paktofonika razorblade Plačkovú tiež neznášam a to som videla s ňou tuším len jednu sériu nákupných maniačok. Stačilo
Ale inak by sa mi tiež celkom páčila na tej foto, nebyť toho tetovania a nadupaného dekoltu.
razorblade Prsa úplně malý nemá,samo o sobě by to stačilo. Ale nestačí, co kdyby je někdo přehlídl?
Zřejmě nová challenge na Instagramu, bojim se![]()

A sedmatřicetiletá budoucí maminka potomka pana Etzlera, ten tak dlouho vybíral, až přebral zdá se.

There ´ s nothing to be ashamed off...no teda, konecne nam to nejaka pizda z instragramu rekla
kdyby se fakt radeji projevovala jen vizualne pred fotakem. Paradoxne je mi trapne jen a pouze za ni.
Mutziputzi hehe, pani mozna ceka devce, ty pry ubiraji na krase.
jinx Tohle není paní co by si měla přát dceru, geny budoucímu exteriéru moc nenahrávaj))
Mutziputzi už je to tu!!! ![]()
Mutziputzi vsak ja netvrdim, ze si ji preje. Ale zaroven si netvrdim tvrdit nic o vzhledu pripadne dcery.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí