stes cywe já už začínám bejt alergická na ty věčný stoje na špičkách..to se nedá
VIP zjevy
Ounz Podle mě jí to poradil Johan Wolfgang Goethe
Potrefenáhusa
to je strašný. s leskem to vypadá jak nějaká nehezká opuchlina.
Potrefenáhusa Ja jsem tedy v prvni chvili myslela, ze te provazi reklama na nalepky na opary.
Nez jsem si to precetla. Mam pocit, ze se tady nedavno tema "jak na opar" resilo.
Ounz kdyby jen na ty... :-)
stes
haha, trefný
Jiná Realita Lesk vypadá blbě skoro na každý puse, tohle je v pohodě, model Angelina no...lepší než model Kucherenko nebo Kristelová..nebo tady nějaká Fabušová, sloveny jsou v tomhle v tomhle přifukování vůbec podle mě řachlý, tolik exotek tady nemáme.

Mutziputzi na ty lesk já sem alergiš, to vypadá jako oslintaný pak, mně se to nelíbí
paktofonika Jo! Swajpni!

mysmat Tak tchyni bych maminka řekla leda přes svou mrtvolu))
Frances Bean Cobain chudák podědila to nic moc od maminky aj od tatínka

Mutziputzi Ale kolena nema spatny, ne?
Jak je to vubec stara fotka? Jednu chvili vypadala docela k svetu...![]()
Luna k čemu kolena, když vypadá jak pani Kadrnožková?![]()
Mutziputzi A maminka jak paní Rozhoďnožková.![]()
Jiná Realita Kolena prave zmrsej i takovy skvosty jako jsme ja s Darou! Pak sou takovy, ze je pro ne skoda dobrejch kolen, jako tady mlada Kadrnozkova![]()
Mutziputzi lol
sice na kolena nejsem takový pes , jak ty, i když teda přesně vím, o čem mluvíš, a vnímám to vlastně stejně, jen jsem asi trochu smířlivější, ale toto mě fakt rozesmálo ...![]()
Frances Bean Cobain chudák podědila to nic moc od maminky aj od tatínka
co je zas špatně šmarja?![]()
viktorka_od splavu Já taky nevim, pokud děvčeti není do nějakejch dvaceti, to by nebyl uplně mladistvej obličej, ale jinak?
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí