jinx Ale jo, ať si každej dělá co chce, jenom ač nepatřím k místním sudím kdo vypadá a nevypadá na svůj věk, nehádala bych že je o 16 let mladší než Etzler, ten věk mě překvapil.
VIP zjevy
Mutziputzi Mě teda zarazil Etzler...Ale pak jsem si přečetla, že chce zhubnout 25 kg, takže cajk :-).
Matku nekomentuju, někomu těhotenství moc krásy nepřidá.
Mutziputzi kristepane, na youtube mě pronásledují reklamy s periodou, na instagramu taky...chci být hernajs chlap.
Jiná Realita Já se těšim jak budou všechny pipky #metoo ashamed, tohle je fakt úpadek
domenica Jo to jsem taky koukala, ta nebude normální ve více ohledech![]()
Mutziputzi já čekám, až se začnou fotit na wc - taky příroda, ne.
Mutziputzi no počkej, a kdo už jinej by měl mít hodně děcek než krásní a bohatí lidi, ne?
Jiná Realita Jakože se chceš holit každý den? ![]()
Jiná Realita na mě na instagramu vyskakuje tohle...(blééé)
ale třeba na chlapy vyskakuje něco ještě mnohem horšího? (ale znám samý chlapy bez instagramu, tak nevim)

Potrefenáhusa ehm, na mňa vyskočila poistenie pre prípad umrtia. Akože ja sa poistím a decká budú mať na pohreb. No iná veková kategoia. ![]()
Janulik03 no, já mám taky všude pojištění![]()
Potrefenáhusa Swajpni !? ![]()
![]()
Mutziputzi Ta paní od Miríska nebyla hezká nikdy, ale dřív snad nebyla aspoň tak ošklivá.
Ovšem Mirísek taky pořádně zblahobytněl a vypadá ted jak odulej vycpanej panák.
Holčička by měla jít víc do jeho podoby, než do její, ovšem.. viděla jsem jeho dcery, takže není nač se těšit.
A ne, nemám ho ráda, přiznávám. Mám k tomu důvody.Shovívavosti ani mikrogram.![]()
Potrefenáhusa Mně taky, náhodou jedny z mála dobře udělanejch co respektujou, že horní se nezvětšuje
Dadoo kdo je mirísek? ten pán s ošklivou manželkou?
Dadoo Dcery nehezké jo? On nemá přitom špatný rysy, jeho bratr se mi vyloženě moc líbí!![]()
Další ze zaplacených rozhovorů se SUPERŽENOU![]()
https://www.novinky.cz/zena/styl/462890-andrea-veresova-neni-nic-lepsiho-nez-azuro-minus-deset-a-prasan.html
stes Dočetla jsem k Channelu...
Mutziputzi Chyba...pokračuje to právnickou praxí![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí