a nezabúdaj, že v niektorých oblastiach sa zmäkčuje aj čo sa nemusí!!!
VIP zjevy
rozarka S Kateřinou zcela souhlasím! Byť teda ani vteřinku z pořadu nikdy nespatřím![]()
slniecko sak ja pisu bez diakritiky;-)
Mutziputzi Tak moment, chci videt fotku, na ktere je Courtney Love pohledna!![]()
Luna prosim..bez dalekosáhlýho hledání

Mutziputzi chtěla jsem teda napsat to samý, co Luna, Courtney Love že byla někdy pohledná?!!!
Potrefenáhusa Vyložená zrůda vždycky![]()
Mutziputzi tak první ok, ale ty poslední dvě jen spousta botoxu a milosrdnej fotošop
Mutziputzi tak mně fakt nepřijde pěkná, v mládí mi dost překážel ten heroinovej look, a to já jsem jak Nirvanu, tak Hole na gymplu dost poslouchala
Ounz Pak doufam, že bude botox brzo na pojišťovnu a po ulicích mi budou běhat jenom takovýhle vošklivý padesátnice.
Potrefenáhusa Se bavíme o fyziognomii ne o makeupu a toxikomanii snad ne, když řešíme nepovedenou Francis?
Mutziputzi no, nebudou. Ne každá to chce. A teda, myslím, že fotošop dělá dost, veskutečnosti to bude horší než na fotce..
Mutziputzi no vo fyziognomii právě
![]()
Ounz A pořád lepší než minimálně polovina jejích vrstevnic i bez heroinový minulosti, to já nazývám "pohledná"
Ounz Pak doufam, že bude botox brzo na pojišťovnu a po ulicích mi budou běhat jenom takovýhle vošklivý padesátnice.
ježiš já fakt doufám, že ne!!!

Potrefenáhusa a kterej rys má teda tak patologickej, že ani pohledná se o ní nedá říct?
Mutziputzi ale tak já sem napsala, že prní ok, s botoxem se mi už nelíbí, já to nepreferuju, konec konců botox se holce do genetický výbavy nepřelil (to spíš jestli matinka byla čistá tou dobou), botox nebo ne, to je čistě dle osobních preferencí, nevymlouvsm ti to, jen sem se zapojila do rozběhlý diskuze
Mutziputzi má hezký oči a ty má hezký i Frances (mně se líběj), ale jinak mi přijde hrozně odulá a asymetrická a celá taková hrozně drsná a vulgární. Po tom botoxu už mi přijde, že má nakročeno ke kočičí ženě, o tom už teda nemluvim.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí