Potrefenáhusa myslim, že tady je dobře vidět základ

Potrefenáhusa myslim, že tady je dobře vidět základ

Mutziputzi nj, tobě se prostě líbí, mně ne. Tak i Frances ale má fotky, na kterých je vyloženě hezká, podle mě

Mutziputzi Jo, jako v mladi sice byla moje modni inspirace, styl mela, ale az na vyjimky, jako je prvni fotka, byla takova moc "pomackana". Ted buhvi jak vypada doopravdy, zdalky je fakt, ze na svou minulost a vek vypada dobre. Ale nemuzu si pomoct, dyt ta mlada neni zadna prisera.

Luna Mladá neni příšera, ale na to jaký má fešný rodiče bych jí čekala hezčí, jako malá byla, pak se to holt zvrtlo, jí je to nejspíš šumák, tak proto i do značné míry. Jinak teda vy trojčíte, jsem napsala, že Courtney je pohledná, ne kráááásnáááá nebo nááááddhernáááá![]()
Mutziputzi Tak moment, chci videt fotku, na ktere je Courtney Love pohledna!
Co tady?

Mutziputzi Tak to beru. Pohledna dejme tomu.
A s mladou to vypada dobre, navic mi teda pripada, ze od puberty udelala velkej posun.
Ginevra Tady neni nic videt, takze dobry.
viktorka_od splavu Úplně v pořádku, 5 vlčáků by ruku ve třídě nezvedlo, když by se měla hlásit Rita....a vyvolej Kateřinu!
5 vlčáků by ruku nezvedlo
lol!
Já přemýšlím, když po otci í matce podědila leccos... po kom má ty plavky? Ty se mi fest nelíbí!
K matce- teda konkrétně se mi nelíbí její rysy, dlouhá brada, výraznej spodní ret. Myslím, že teda fotka nahoře je hodně lichotivá.
Cobain mel stesti, ze byl chlap, jako zenska by byl dost voskliva. To jeste mlada nedopadla tak zle. Navic hodnotit to podle fotky z plaze... holt nevylazla z vody namalovana a nacesana.
omg andelsky oblicej.. vypada jak ruska stetka s nadvahou (pardon, muselo to ven)
Dneska samo lepsi, ze ja tam vlezla po mesici ci co...
0zero7 "A latexový prvek zvolila i na pozdější VFILES show"
Opravdu je to jen prvek, oblečení se tomu říkat nedá. ![]()
Bledule Ja fakt netusim, jestli ti lidi maji sedej zakal nebo co. Se v tom nevidi?
0zero7 To byl ples upírů. ![]()
0zero7 Nesvadbova sla za Elisku Coolidge?![]()
Bledule No to je hrôza! Kto to je!
0zero7 Kdyby jí to sedělo přes prsa, tak by se mi to jako kostým náhodou líbilo.
Sweet Potato Ty šaty jí podle mě sedí jak maj, velký prsa v jejím věku jinak natož líp vypadat v korzetu ani nemůžou
a král a královna jsou skvělí..

Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Vítejte! Je to sice otrava, ale pokud chceme, aby naše webové stránky nadále fungovaly, musíme Vás obrat o trochu Vašeho času, abyste si nastavili své vlastní kombinace cukroví. Koláčky si prosím nastavte podle své chuti:
Více informací o zpracování osobních údajů najdete v našich zásadách ochrany osobních údajů.
Nezbytné koláčky
Zajišťují základní funkce webu, bezpečnost a správné zobrazení stránek, bez nich by parfumanie.cz nefungovala správně.
Analytické koláčky
Pomáhají nám pochopit, jak návštěvníci web používají, abychom ho mohli zlepšovat, například anonymní statistiky návštěvnosti.
Marketingové koláčky
Slouží k zobrazování relevantní reklamy a obsahu na základě Vašeho chování na webu.
Svůj souhlas můžete kdykoliv změnit v nastavení koláčků v patičce webu.