A zajímalo by mě co dělaj nevkusný knedlice jako Iskra na NYFW, to tam někdo zve?
VIP zjevy
paktofonika Nějaká Iskra, modelka.
Mutziputzi Mě ten korzet připadá krátký,respektive nízký. Tvarování na "košíčky" by měly být výš,tady jsou tak na spodním žebru.
Sweet Potato ale jasně že maj, korzet musí stahovat a kde je volnej matroš, tak prostě vyleze, můžeme se bavit, jestli s těmahle dispozicema má nosit korzet, ale mně to přijde, že to vypadá jak má, dekadence prostě![]()
Bledule Našla som jej fotku v spodnom prádle a po dohadoch nakoniec priznala že fotka bola retušovaná :D Fakt? :D Zaujímalo by ma, prečo si tam nezavolajú ženu s peknou postavou, mali by potom menej práce vo photoshope

paktofonika Po dohadech??? Jí uřízli tak 20 kilo špeku![]()
Mutziputzi Tak to bolo napísané, že sa k tomu po nátlaku okolia nakoniec priznala. ![]()

paktofonika Bleeeeee
paktofonika podle mě i tady si zúžila stehna, to je tragédka...mně se hrozně nelíbí tyhle jalový ksichty![]()
paktofonika Z profilu to vypafá,jako když sedí i když stojí ![]()
rozarka
Ja mám dilema že či to je postojom alebo či si ten zadok prifúkla vo photoshope, alebo ho má naozaj taký veľký a hladký(nechce sa mi veriť pri tejto veľkosti že by tam nemala ani jednu hrudku), alebo či má výplne...Aj u Kim mám neustále pochybnosti ako to naozaj je.
paktofonika Hlavně ho má v reálu placatej, stehna tlustý, buď má něco ultrastahovacího a tvarovacího nebo photoshop, nejspíš obojí

Mutziputzi Klidně placatej a tlustý, furt je to 100x hezčí než to, co vyrobila na té fotce výše.
Sweet Potato Tak to já radši to co vyrobila teda, placatej zadek řadim mezi zásadní problémy!
![]()

Nepřibrala?

Mutziputzi na té fotce napravo je pro mě naprosto perfektní postava, ideál, takovou bych chtěla mít. teda nevím kdo to je.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí