Nejsou to plavky od tydle cuzy? Andula ma ty bombardaky celkem obrovske, ale vrsek tak vypada.

Nejsou to plavky od tydle cuzy? Andula ma ty bombardaky celkem obrovske, ale vrsek tak vypada.

Mne se leda lautr nelibi, zejmena ty bombardaky
jinx ted to pisu))
Mutziputzi jj vidim :)) strasne gaťky!
Mutziputzi pšchá, tak Neliny plavečky teda nechcu, to už si radši skáknu do háemka!
Karoleena Ty nejsou vod ni, ale nemyslim ze to bude velkej rozdil![]()
Karoleena ne jo? Nelka je ale udajne delo top strop ![]()
jinx řekla bych, že nejsou stejný - to omotaný kolem trupu je na těch modrých podstatně širší
Když pominu naprosto pekelnej výraz "psí ouska",tak já vidím úplně normální přírodní prsa,a ne žádný věšáky...nebo jsem taky přehnaně tolerantní? ![]()
![]()
http://www.extra.cz/takhle-ze-vypada-manzelka-pana-greye-z-50-odstinu-svobody-dakota-johnson-ukazala-prsa-jako-psi-ouska
Ava Nejsi. Taky vidím normální prsa.
Ava Samozřejmě že jsou neforemná, jak píšou, nemají totiž tu dokonale geometricky půlkulatou formu, kterou zřejmě bulvár bere jako přirozený standard ![]()
Isca Tak geometrickou polokouli jako přirozený standard nebere nikdo, zas ukázka místního "odezdikezdi".
Roman Šebrle má potřebu se zviditelnit ![]()

stes ach ty hory ![]()
stes Některé lidské potřeby by měly zůstat za dveřma ![]()
Magráta špatně
- mělo to být ACH TEN ROMAN![]()
Hurá :-) Od 12 bude kino:
https://www.expres.cz/tomas-repka-a-katerina-kristelova-dlv-/celebrity.aspx?c=A180214_112909_dx-celebrity_kp
(super Kačer v čepici
)
stes No ty v.le, to mu nemohla aspoň manželka domluvit?
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Vítejte! Je to sice otrava, ale pokud chceme, aby naše webové stránky nadále fungovaly, musíme Vás obrat o trochu Vašeho času, abyste si nastavili své vlastní kombinace cukroví. Koláčky si prosím nastavte podle své chuti:
Více informací o zpracování osobních údajů najdete v našich zásadách ochrany osobních údajů.
Nezbytné koláčky
Zajišťují základní funkce webu, bezpečnost a správné zobrazení stránek, bez nich by parfumanie.cz nefungovala správně.
Analytické koláčky
Pomáhají nám pochopit, jak návštěvníci web používají, abychom ho mohli zlepšovat, například anonymní statistiky návštěvnosti.
Marketingové koláčky
Slouží k zobrazování relevantní reklamy a obsahu na základě Vašeho chování na webu.
Svůj souhlas můžete kdykoliv změnit v nastavení koláčků v patičce webu.