Lamicka nemá ani manažera
VIP zjevy
Mutziputzi Tak to je fakt dobrej.
Andrea přirozeně a adekvátně voháklá promuje Štrbský pleso![]()

Mutziputzi sprievodný text pri druhej fotke... LOL
betsey Dotknút duše no![]()
Vereska dobry mudrlant teda
ono vubec kombinace nahe predele a tehle insta mouder sama o sobe je... no dost trapna.
To ses přepsala, Štrbské prso to mělo být.
No ale teda ty vlasy vypadají příšerně i z fotky. Tak hlavně že jsou dlouhé, no.
Krehutka Verešová má super vlasy, seen live, nevěřila bych že jsou všechny její, ale prej jo.
Vlasy stranou, mně tohle už hlava nepobírá...
Krehutka Má je krásný.
Mutziputzi 999 na mě teda z fotky působí jako suché 20 -30cm konce, ztencene ulamanim. Ale v reálu ji neznam, tak možná jen můj dojem.
Krehutka Já si spíš myslím, že je má na fotkách trochu mokré, jak si sundala ručník.
Tak už

Na té třetí fotce mně připadá umělá jako panenka Barbie v takové té imitaci dětského pokojíčku :-)
Berta Mne teda jak luxusnejsi "Irénka"![]()
Luna No já mám dost a děcka vedle z předsíně řvou, tati my chceme na svah! nebojte, jen co maminka vyvěsí na instáči říť, tak vyrazíme!
a mimochodem, nezdá se vám, že má Verešová na druhé fotce trochu placatý zadek..? Jako nevím, neměly bychom se jí podívat na kolínko...??
Pavlena Bohužel to dělá ta fotka, zadek má opravdu záviděníhodnej. Musíme najít něco jinýho.
Karja Nahodou, si predstav, ze k tomu jak vypada, by jeste byla ineligentni a mela vkus, to proste vsechno mit nemuzes. A kdyz ses navic pravnicka, tak je potreba ukazovat prdel, aby si nahodou lidi nemysleli, ze pravnici jsou suchari.![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí