Mno... vem si brejle a podivej se na toho Charouze eště jednou, jo?
Vocaď pocaď, brouku!
VIP zjevy
Karja Já jsem teda v jejím věku volila stejně jako slečna, byl teda hezčí, o něco mladší, o moc ne teda...a dneska koukam jak mi tady zbořil a staví barák naproti kanclu no, svět je malej))
Luna ja mam treba hezky kotniky
ovsem stehna a kolena to uz je o moc horsi.
,ale zaclo to az po ctyricitce.
Tak za nohy asi až tak nemůže, ale za výběr hadrů už ano.
Luna my na ne ale nelovime vilny stariky!;-)
viktorka_od splavu Ale já psala o Verešové, ta má dokonalou postavu
.
Charouz obcoval i s tou hrůzou Perkausovou ne?
Mutziputzi no,rikalo se to,ale tedy zas se mu neda uprit stejny vkus,ty dve jsou jak pres kopirak.![]()
Mutziputzi Informace že byl hezčí a o něco mladší je dost rozhodující v týhle problematice!:-D.
Zarinya pan je konzistentni :D
jinak mel by neco delat, ma nejakej zhroucenej krk a hlavu divne dopredu...
whiskas dokonalou postavu ma, ale dycky se ji povede vypadat jak luxusni spolecnice. nebo to je mozna zamer a ja to nechapu.
Lilly_Ku To bohužel ano, proto ten dodatek, nicméně, zřejmě to má úspěch
.
viktorka_od splavu Nojo, dedka jsem si malem nevsimla...
No tvl, Charouzovi přeskočilo...
Lilly_Ku Ty záda jsou podle mě ze špatných posilovacích cviků, chlapi chtěj býčí ramena a maj z toho býčí hrb. A je to pěkně hnusný, zvlášť, když to pak nechaj přeměnit na tuk.
whiskas dokonalou postavu ma, ale dycky se ji povede vypadat jak luxusni spolecnice. nebo to je mozna zamer a ja to nechapu.
Na luxusní společnici nesmí bejt vidět, že je společnice, Vereš vypadá jako štětka slušně řečeno![]()
andulka01 taky sis toho vsimla? ja si hned rikala, ze to je bud kvuli tomu, ze nic nedela, nebo neco delal spatne, kazdopadne je to takovy nepekny, kulantne receno.
Mutziputzi nojo, ja dycky chodim kolem horky kase... ![]()
Luna já jo, makám na tom ![]()
Já takové normální, ale mě se líbí silnější nohy, ne dlouhé a hodně štíhlé až hubené, takže mně ty moje vlastně vyhovují ![]()
Catherinne Ale u vas je to normalni geneticka vyhra v loterii, to fakt makat nestaci.
dzizisketa jo, mne se libi vic typu noh, tady se furt ze vsech neklackoidnich hnat zvraci... Ta Dominika je hlavne nechutna jako osoba, toho dedka neznam, ale je tez slizkej az hruza. A Veresova je presne to, kdyz muj kamarad rekne, ze ma nekdo "kun*i oci"
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí