![]()

![]()

paktofonika no to kraso. Kde je Mutziputzi kolenopolizei
Na tech druhejch fotkach je to teda videt lip, vztah k mym kolenum znenadale zpozitivnel
MP Meri Nevím, jestli se někomu takovému mělo říkat boyfriend. ![]()
0zero7 ale na te fotce zezadu, jak vystrkuje prdel, ty nohy nevypadaji tak spatne.
Ale je to superblbka, o tom zadna.![]()
Karja Nemam tuseni, nejakej ceskej producent nebo co, takze partijeeee.
Kazdopadne z predstavy jejich milostnych hratek (to asi ta spulici fotka) se mi po ranu lehce navaluje.
MP Meri Lásce neporučíš, je slepá!:-D
Karja To je Tonda Charouz, bývalý automobilový závodník a majitel luxusních autosalonu
.
whiskas nee, tu slecnu s tim dedou (prej bojfrend:-))))
Luna jenže to nejhnusnejsi z nohou schovala do bot. Má nohy jako sloupy. Šířka lýtka i přes kotníky.
tak ale za to nemůže - ty kotníky si přece nevyžrala! ![]()
holt to tady s nima musí odžít, jen by si je teda mohla schovávat do těch sněhulí častějc, no...![]()
RoSa ja přece neříkám, ze za to může. To, že má ošklivé nohy tu proběhlo. Vinu ji snad nikdo nedával.
to bylo jen tak obecně plácnuto do pléna - tobě samozřejmě neodporuju! ![]()
barbucha Charouz hele zrovna ne, pokud obcuje s takovym trdlem, musí bejt rovněž IQ tykve.
A ty nohy zasluhujou voteplováky celoročně, fujtajksl!
Tos mě teda zaskočila
S jistotou jsem očekávala, že začneš tu svoji oblíbenou o úspěšných (=bohatých) dědcích, co nepotřebujou vypadat jako Brad Pitt, aby byli přitažliví ![]()
S nohama souhlasím - jak konve!
Ale tak to víš, musí mít minisukni, musí mít lodičky... bez toho to prostě nejde!
barbucha Úspěšný lidi mam ráda bez vohledu na stáří, to je pravda, volit mezi estetickym netáhlem a Charouzem, beru číslo dvě, to zas nezapíram![]()
Takže nezaskočila ![]()
Mutziputzi Ale Mutzi ty už přece jen nějaký věk, ale volit ve třiadvaceti mezi estetickým netáhlem a Charouzem a zvolit Charouze, no to je brutus, v takovym mladym rozpuku!
barbucha No promiň ale vzhled je u chlapa na rozdíl od ženský minimálně na třetim místě ![]()
A vy tu fakt vsichni mate krasny nohy? To jsem s hnusnejma jedina jen ja s Domcou?![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Vítejte! Je to sice otrava, ale pokud chceme, aby naše webové stránky nadále fungovaly, musíme Vás obrat o trochu Vašeho času, abyste si nastavili své vlastní kombinace cukroví. Koláčky si prosím nastavte podle své chuti:
Více informací o zpracování osobních údajů najdete v našich zásadách ochrany osobních údajů.
Nezbytné koláčky
Zajišťují základní funkce webu, bezpečnost a správné zobrazení stránek, bez nich by parfumanie.cz nefungovala správně.
Analytické koláčky
Pomáhají nám pochopit, jak návštěvníci web používají, abychom ho mohli zlepšovat, například anonymní statistiky návštěvnosti.
Marketingové koláčky
Slouží k zobrazování relevantní reklamy a obsahu na základě Vašeho chování na webu.
Svůj souhlas můžete kdykoliv změnit v nastavení koláčků v patičce webu.