Katka ten korzet nosí denně a prej jsou vidět výsledky. Na jejím profilu je kód na slevu.![]()

Katka ten korzet nosí denně a prej jsou vidět výsledky. Na jejím profilu je kód na slevu.![]()

razorblade hm, kabelka? ![]()
nellielovett nojo, je to vidět - tím tlakem se jí vyvalila pusa
Dcera Davida Hasselhoffa ... prý modelka ...

proboha, co je na brozovy luxusniho? :D
Celkem nic, kromě vyjádření jejích kunčaftů ![]()
berush Tak minimálně hranatý obličej a maličký očička po něm má. Bohužel.
berush
to ne!! Ten lezouci spek.
ale titulky byly "plnoštíhlá" a "krev a mlíko". Ale je fakt, že tady na Moravě to máme jinak - máme baňky a rožínáme a takovéto "krvi a mlíku" se u nás říká podbřušec.
evik77 když nevážíte 150 kil, i malá očička vypadají větší ![]()
Mutziputzi
Však právě se zpovídat nemusel
![]()
Já nevím, jak Soukup moderuje (určitě by se našli i horší), ale co je pro mě zásadní - provozuje svoji televizi jako hlásnou troubu Zemanových zvratků, a tak bych asi s prací pro něj měla kapku potíže.
Ale dobrá zpráva je, že vděčnost nevymřela. Jednak ji hezky umí Pafka Novotnejch (jasně, složenky se samy nezaplatí), a nakonec i ten Soukup - nebejt Zemanova kamaráčofství s Číňany, kdopak by asi koupil Empresa Media (a nasypal tak zoufale potřebný prachy do TV Barrandov)?
Kdepak, zadarmo ani kuře nehrabe a koho chleba jíš...
Soukup čínský peníze nepotřeboval, politiku bych do toho netahala, jemu nejde o světonázor, ale o byznys, na rozdíl od veřejnoprávní ČT si může dovolit bejt řekněme tendenční, ale i kdyby, to je to co tady melu furt, volič nebo podporovatel Zemana se automaticky nerovná debil nebo gauner.
Rozhodně v práci pro něj neshledávam nic neetickýho ani zpronevěřujícího se "kavárně", zpovídá se zřejmě kvůli takovejm militantům jako seš ty bych tipla, ale mě kdyby se zeptal, tak mu poradim ať se na to samozřejmě vy*ere![]()
Celkem nic, kromě vyjádření jejích kunčaftů
Bys s Kovarčíkem obcovala zadarmo? Já nikoli![]()
Já tady špekuluju co nosit pod průhlednym body a Dospivová prosim))

Jo, o byznys - kterej by bez čínský investice prostě neměl
Hele, včera jsem zahlídla podobnej názor... jako že je jedno, jak a čím prachy vyděláš, hlavně když je vyděláš - šlo snad o ňáký hrnky s Kajínkovou fotkou.
No tak já si nemyslím, že je to jedno. To bysme mohly začít u prostitutek (ne, s Kovarčíkem ani za prachy
) a skončit vysoce sofistikovanou výrobou mýdla v koncentračních táborech. Obojí přináší/přinášelo zisk, takže cajk?
(eh, řečnická otázka samozřejmě)
barbucha Žádnej cajk, ale sorryjako, vim, politický vězni a lidský práva, ale myslim že se ti bude žít dost komplikovaně když eticky vyřadíš ze svýho života všechno se stopou čínskýho kapitálu, BTW mu jeho podíl vrátili což je důkazem pro to, co píšu, jejich prachy existenčně fakt nepotřeboval.
Mně nešlo o čínskej kapitál, jen o to, že ho Soukupovi dohodil Zeman, a proto je mu teď celá TV Barrandov k dispozici. Jen souvislosti... (vono i bez Zemanovejch zvratků vysílaj jenom příšernosti, dyk se podivej na Majora Zemana a další supr čupr seriály, vo zábavnejch pořadech ani nemluvě).
O vrácení podílu nevim, internety si pořád melou svou o většinovým čínským vlastníkovi (a kupodivu ztrátový TV B.).
Vyřadit veškerej čínskej kapitál půjde asi těžko, ale to, že si občas dám čínu, neznamená že musim konzumovat úplně všecko
barbucha Všem jim pomoh Zeman? Myslim, že ňáká Empresa byla úplná čučka.
jinak zde:
http://www.ceskenoviny.cz/zpravy/cinska-cefc-odesla-ze-spolecnosti-empresa-media-a-medea/1524381
Dyk já nemluvím o všech, jen o Soukupovi a jeho vděčnosti ![]()
Mimochodem o charakteru zmíněného gentlemana vypovídají i jeho názory... http://forum24.cz/podle-soukupa-by-se-melo-na-stb-zapomenout-je-to-preci-davno-a-o-nic-neslo/
Analogicky by mohl pokárat taky Židy, že nenechaj na pokoji starý fašouny. Dyk to bylo tak dávno!
No nic, vrátím se k meritu věci - pro takovou morální zrůdu může pracovat jen stejná morální zrůda. Pavliku Novotnejch, vidim tě! ![]()
barbucha uz ti nekdo rek, krome me zahy, ze svejma radikalnima soudama az vzbuzujes sympatie s dotycnym koho zrovna pranyrujes? A uz vis ze ty a tobe podobny jste to vlastne Milosovi vyhrali? No a Soukup na tom aspon vydelava![]()
Jinak krs ty zidy se koukni do Polska..
Hele, ty sympatie tam budou i beze mě, přisuzuješ mi větší zásluhy než mám
Ale chápu, že je jednodušší bavit se o mně než o charakteru páně Soukupa.
Na Židy do Polska jsem se koukla a nevidím nic závadnýho. Dost pochybuju, že by se nenašel ani jeden jedinej židovskej konfident (tak, jako se najdou i v ostatních národech).
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Vítejte! Je to sice otrava, ale pokud chceme, aby naše webové stránky nadále fungovaly, musíme Vás obrat o trochu Vašeho času, abyste si nastavili své vlastní kombinace cukroví. Koláčky si prosím nastavte podle své chuti:
Více informací o zpracování osobních údajů najdete v našich zásadách ochrany osobních údajů.
Nezbytné koláčky
Zajišťují základní funkce webu, bezpečnost a správné zobrazení stránek, bez nich by parfumanie.cz nefungovala správně.
Analytické koláčky
Pomáhají nám pochopit, jak návštěvníci web používají, abychom ho mohli zlepšovat, například anonymní statistiky návštěvnosti.
Marketingové koláčky
Slouží k zobrazování relevantní reklamy a obsahu na základě Vašeho chování na webu.
Svůj souhlas můžete kdykoliv změnit v nastavení koláčků v patičce webu.