MOdel YSL s rukavem je bozi! Slecna je moc hezka a nohy cajk. Ovsem Salma a Elizabeth, ufff ufff. Emily Blunt na blond taky dost katastrofa teda.
VIP zjevy
Mutziputzi U kacky je nejhorsi ten placatej zadek, ty jo. ![]()
paktofonika a Ashley kyne se mi zda ne? Na tech rukou a stehne tu celulitidu vidim i s fake opalenim.
Jinak oskari, Jane Fonda super, Laura Dern taky. Armie Hammer ![]()
Whoopi desnej masakr.
Pani s Woodym Harlesonem tomu taky moc nedala, nevim jestli je to jeho manzelka, asi jo, ale teda vypada strasne zanedbane.
Mira Sorvino taktez ![]()
Patrick Stewart ![]()
Salma na after party byla o dost lepší (až na ty vlasy)
![]()
0zero7 A byla to Woodyho žena? Vypadala o dost starší.
0zero7 Whoopi aj s kolegyňou (nepoznám) fakt masaker.

paktofonika whoopi poznám na první dobrou, ale tak stárne no. Ale ty šaty nejsou úplně můj šálek. Kdo je ta druhá, netuším
a viac z Oscarov 2018
Líbí se mi moc! Po všech stránkách, včetně krásně tvarovaných nohou. ![]()
a viac z Oscarov 2018
z této fotky mám dojem, že stojí shrbená. připomíná mi to postoj, který mají modelky na produktovkách zary. Asi je to teď in, ale mě to neoslovuje. Na netu jsem viděla fotku zboku a to se mi líbilo moc.
razorblade dyt jo, ne?
Toto rosti je jak ze slunce seno.
jinx spis jak z neci rakve
Kokoska presne! ![]()
jinx neni to tak dlouho, co jsem musela vyvinout dost usili, aby mi ty hnusny listy do kytky nedali. BTW, kde v Praze dokazou uvazat hezkou moderni vazbu? Pokud mozno na pravem brehu :)
Kokoska Nedavno jsem dostala vkusnou pravobrezni z kvetinarstvi u Studia Dva ve Fenixu na Vaclavaku![]()
Mutziputzi to by slo, dik. Zas jet pro kytku pres celou Prahu by se mi nechtelo, to uz by musela byt jo udalost.
Kokoska provoni.cz na Instagramu mají fotky
Catherinne taky dekuju, vybrala bych si. Mne osobne se libi vicedruhove trochu neusporadane kytice, presto kupuju podle vkusu obdarovavaneho. Ale styl rakev teda nema rad nikdo, koho znam.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí