andulka01 Krásná kytka
.
VIP zjevy
Luna to je ale uplne neco jinyhooo![]()
Lama_z_Lana muhehe, soucítím, na mojí promoci bylo venku asi 30, v aule asi 40, protože nešla klimatizace - ta, která jinak celé moje studium vychlazovala aulu tak, že jsme se učili málem v bundách. talár byl jak igelitový pytlík, všichni pod ním byli patřičně propoceni
sice jsem neomdlela, ale bylo to tak tak.
whiskas prečo by som neverila partnerovi, keď mi povie, že som krásna? A hneď ho podozrievala z požitia alkoholu? Tak viem, že nie som zrovna krásavica hodná titulky časopisu, ale verím, že pre partnera krásna som. On je pre mňa tiež najkrajší chlap na svete :-)
(a fakt nechápu pro koho jinýho bych už měla - mě obálky časopisů nezajímají, pro mě je právě tohle důležitý)
betsey S tím alkoholem a dioptriemi to byla nadsázka
.
Jen mě zajímalo, jestli to partnerům věříte. Proč se v tom zase někdo musí hned pitvat?
Uvedla jsem drobné rozdíly a samozřejmě je fajn, že se partnerům jevíme krásné. Podstata byla, že já to také ráda slyším, ale v duchu vím, že je to prostě blbost. Pokud si to partner myslí, tím lépe, samozřejmě.
Tady by se uživil psycholog na plnej úvazek...
.
whiskas ježiš proč bych mu to nevěřila a ježiš proč by to měla bejt blbost?!!!
Bože, šlo o to, jestli sama dotyčná si připadá krásná, když už je to tedy vyřčeno, Toť vše.
Já osobně to mám takto: někdy si řeknu, že mi to docela sluší, čas od času se podaří vlasy, mám ráda svoje oči, dříve jsem si říkala, že mám slušné svaly, pevné tělo, což se mi líbí ... Ale nikdy bych si o sobě nepomyslela, že jsem krásná, protože prostě nejsem. Nevidím na tom nic nenormálního.
whiskas ano, když mě ostatní vidí krásnou tak krásná jsem. jak jinak bys to chtěla měřit![]()
999 i dva;-))
whiskas No tak pôvodne si sa pýtala na to či veríme svojim partnerom.
Ja si napríklad krásna nepripadám ale ak mi to povie priateľ tak ma to veľmi poteší a verím mu to. To že si ja o sebe myslím že niesom pekná neznamená že on si musí myslieť to isté a že ma klame. Aký by mal k tomu dôvod???
viktorka_od splavu Já to měřím podle vlastního vnímáni sebe sama
.
V poslední době občas slyším, že jsem krásná... 50-tka je ( pro mě) přesně ta chvíle, kdy to žena potřebuje slyšet.... úžasně to zvedá sebevědomí .. takže vůbec neřeším , jestli je to pravda nebo ne a užívám si to..
paktofonika Proč se v tom hrabeš? Myslela jsem to v podstatě tak, jak píšeš. Je fajn, že se někomu jevím "krásná", ale pro mě je určující můj vlastní dojem. Tak jasně, že partner nekecá, samozřejmě, že k tomu nemá důvod. Opakuji, chtěla jsem jen vědět, zda-li si dotyčná, po takovém výrazu, sama připadá krásná.
Už bych asi takovou blbost dál nerozebírala.
viktorka_od splavu VSAK je to tam napsany, ze je to neco jinyho! Ale je to k tematu a taky dobry, neee?![]()
whiskas V čom sa hrabem. Normálne diskutujem, len tomu furt nerozumiem a dokonca mi príde že teraz píšeš niečo iné ako na predchádzajúcej strane takže mám dosť chaos ale nechám to tak. Budem sa snažiť v tom nabudúce nehrabať a neriešiť to.
betsey myslím, že si pamatuju jednu fotku z outfitového vlákna a klidně bych vás na tý titulce časopisu i viděla
paktofonika A přesně to bylo nikoli, zda-li dotyčná partnerovi věří, že je pro něj krásná, ale jestli si sama sobě přijde krásná. A to je rozdíl.
Už tady bylo podobné téma ohledně dětí. Asi všechny děti jsou krásné pro své rodiče, přitom objektivně všechny krásné nejsou.
Takže to můžeme uzavřít, že naštěstí je každý pro někoho krásný.
Ale pozor, já píšu jen o vizuální stránce věci. Jak povrchní ...
Pak jsou samozřejmě další stránky, proč se nám dotyčný jeví krásný.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí