viktorka_od splavu whiskas nechcete to už zastaviť babulky???? Ste krásne obe! A basta.
VIP zjevy
Janulik03
Souhlasím a zastavuji. Jen mě do hejna krásných netahej. ![]()
slavnostně přísahám, že ode dneška už nikdy o nikom nenapíšu, že má divné oči, abych nemusela už nikdy číst třicet stran psychodebaty, kterou to vyvovalo ![]()
![]()
Janulik03 a ja ti to verim![]()
whiskas neboooj, ja nie som chlap, nič od teba nechcem. ![]()
Jiná Realita
dobře ti tak.
Jiná Realita Jenže je to ukázka toho, jak zhubla a může si téměř obejmout pas rukama a tedy si jí hned všimla jakási módní návrhářka. Moderátorka ovšem stále není s postavou zcela spokojena. Konec svodky. ![]()
jdu do chlupáčů... tam jsou krásní všichni a žádnej o sobě nepochybuje :-)
jestliže je chlap nadšenej z předností (ať už tím myslíš cokoliv) nějaké ženské a chce ji dostat do postele, tak se mu ta ženská prostě líbí, zdá se mu super, krásná, přitažlivá, sexy... jakkoliv to chceš nazvat a samozřejmě nakecá jí cokoliv aby ji dostal. a nelže!
mchachá ty jsi naivka
už tolikrát jsem slyšela, že se chlapovi jeho známost na jednu noc nebo kámoška s benefity nebo dokonce současná přítelkyně až tak moc nelíbí, ale je prostě při ruce na zavolání, že to neřeší. Fakt si nemysli, že nějakej záskok musí mít víc než třeba pěkný kozy a být šikovná a ochotná.
ice tak já znám jednoho, kterej se specializuje na holky s ppp a nízkým sebevedomím..
ice A přesně, a než by se vykecával že má pěkný kozy, je šikovná a ochotná, jí řekne, že je krásná, ty chytřejší vošklivky a šedý myši ví, že je to nadsázka, no ale některý tomu věří![]()
ice no a ty zas neumis cist. kategorie dechberouci dokonala nadhera-sukatelna-obluda jsme uz probraly na nektere z tisice predchzich stran![]()
viktorka_od splavu co se probralo všechno tisíc stran doazdu mě nezajímá, reaguju na výše citované.

whiskas to obejmuti se trochu vymklo ne?
Vepredu ma ruce u sebe a dost by mi zajimal snimek zezadu jestli ma taky u sebe palce![]()
Alex dobrý no...

Mutziputzi Alex je krasná, ale ty dvě ![]()
stes Dasa zmalovana, Babiska vypada jak barbie od Matela, Alex by se mela vykaslat na to napichavani pusy a Kata se asi nechala inspirovat princeznou Kate, ale neni to dobry. Ivanka blby dost, ta barva je desna desna.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí