Karja Nemyslim, ze je Alex co vytknout tedy, krom toho choker vystrihu nebo jak to nazvat
VIP zjevy
Karja Nemyslim, ze je Alex co vytknout tedy, krom toho choker vystrihu nebo jak to nazvat
Tady ji to hodne slusi... pri volbach mela tu pusu desnou
vystrih je priserny
Mutziputzi Ten choker se mi taky nelibi, nikdy na nikom, na te alex to vlastne jeste celkem ujde. Nelibi se mi ta naspulena pusa, ale od voleb ji to aspon trochu splasklo nebo byly nejake grimasy? Nevidela jsem to v TV:-).
Mutziputzi Výstřih sem, výstřih tam, já bych jí vytkla, že se zdržuje v takové partě.
Řvousenka No tak to rozhodne! ale hodnotime zjev ![]()
Tulipe Zjev? Když se někdo zjevuje v takové bandě, je pro mě mrtvej Homolka![]()
Ounz tak a ja som teraz myslela ze musi mat preukaz povodu (ppp) ako cistokrvna.![]()
Janulik03 no jasně ![]()
Mutziputzi Vidím správně na K. kozačkách přehršel ozdobných aplikací? Takové ruské to je trochu...
andulka01 Na tuto příležitost jsou kozačky jako pěst na oko, naprosto nevhodný.
Mně se dnes naopak zemanová v šatech líbila. Ta barva jí sedla a vypadala o dost štíhlejší, než při volbách. Blond se mi na ní nelíbí, ale dnes konečně vypadala trochu k světu, ne jako obvyklá Máňa z Bruntálu.
Mutziputzi sle mlada zemanka mela dnes zase kozy proklate nizko...
Dadoo a co to obočí?![]()
Jiná Realita Hele to vůbec netuším. Já, jak je mi z nich všech blivno, tak jsem ji nestudovala. jen jsem zahlédla Zemanou jak vystupovala z auta. A nějak se přitom otočila a v tu chvíli jsem si všimla, že ty šaty na ni vypadají snad nejlépe, co jsem ji kdy viděla. Vypadalo to i na pěkné lodičky, žádné důchodcovské škrundy, jako jindy.
A jak vypadala v obličeji vůbec netuším, až tam jsem nedohlédla ![]()
Ale pravda to být nemusí, fakt jsem ji jen zahlédla jedním okem.

To je bohužel ten blud, že světlé vlasy omlazují. Prostě ne každou. A obočí a střih je fakt brutál. Jinak na té první je o něco mladší, ale pár let by nemělo s ženskou takhle zamávat. Bude jí 53, ale vypadá jak manda. Plnoštíhlost nevylučuje švih (šarm nemá, ale budiž, s tím se nic nedá dělat, s tím se nenarodila).
stes No jo, ale co kdyz ma Milos radsi blond? S tim jsme vubec neuvazovaly......:D
![]()
Já myslim, že u ní vůbec nejde o barvu, ale o střih, s ksichtem toho moc nenadělá, vykrmovat se nepřestane a vínečka se nevzdá, to je jedno s druhym, stačilo by střih kdy jí jdou vlasy do obličeje a schovaj tu odulost, i z těch fotek je to vidět.
stes ze plnostihlost nevylucuje svih,s tim souhlasim,ale ne u kazdeho.
Mam pocit,ze kdybych pribrala budu taky vypadat mandovite a nekterym zenam to slusi.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí