A k téme...nejak som tie šaty nepochopila.To červené mi pripomína taký ten detský “pršiplášť”,ktorý dáte malým deťom,keď sa učia jesť.

A k téme...nejak som tie šaty nepochopila.To červené mi pripomína taký ten detský “pršiplášť”,ktorý dáte malým deťom,keď sa učia jesť.

pecka to si na sebe nekdo dobrovolne oblece na verejmost???
pecka LOL, nebyť červené tak sa mi tie šaty páčia. Teraz prišlo do módy lakované oblečenie a mne sa to veľmi páči. Akurát pani na fotke je v tom akási utopená
paktofonika to lakovani mi ani tak nevadi, spis to cele vypada jako zkouseni satu pres nocni kosili.
Alex dobrý no...
Jejda, tady se nám - u Dáši - ty výplně nějak vymkly, což? ![]()
A Zemanová by potřebovala akutně změnit kadeřníka (když už nic jinýho). To je Manda z Horní Dolní s účesem z garážovýho salónu jak vyšitá.
pecka no já nevím, podle mě ty šaty banášové, která se už jmenuje jinak, vůbec nesluší...
mně se Banášová v přímém přenosu v těch šatech moc líbí...
Berta já viděla jen foto, a tam se mi nelíbila vůbec. takže doufám, že máte pravdu :)
Berta nojo, ale to jsou taky o dost jiné šaty - například nemají ten nejškaredější prvek, dole nabraný rukáv.
to teda asi ještě neměla na té fotce došité?
I Čvančarová vypadá po dlouhé době dobře
Berta někde psali, že je těhotná. Ja ji teda dnes neviděla...
Catherinne ano je... ale měla .. aspoň podle mě ... hezké šaty.
Berta ja jen, že pokud měla poblém, kdoví, jaké hormony do sebe ládovala a proto taky posledni roky tak vypadala. A ty jeji megaprsa k tomu navíc, no.
Proboha! ![]()

barbucha co to je za zjevy? ![]()
Catherinne ano je... ale měla .. aspoň podle mě ... hezké šaty.
to jsem si taky říkala, dokonce jsem zůstala úplně paf, jak jí to sluší, akorát jsem pak viděla tuhle fotku, a zboku tedy musela asi vypadat trochu tankovitě - pláštík to mít fakt nemuselo :(
@Jiná Realita hele, kdyby to nemělo pláštík, řešil by se dekolt, rukávy, paže a prsa.... mně se to líbilo i s pláštíkem
Pardon, tučně to být nemělo.
Berta ale jo, na její poměry je to mimořádně slušivé. i barva, dokonce je učesaná...sluší jí to.
přidávám to pěkné foto :)

Není to nezletilý Ivan Ivanovič v doprovodu rodinné kojné, jak by se na první pohled zdálo, leč údajně "mladý Mišík s přítelkyní".
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Vítejte! Je to sice otrava, ale pokud chceme, aby naše webové stránky nadále fungovaly, musíme Vás obrat o trochu Vašeho času, abyste si nastavili své vlastní kombinace cukroví. Koláčky si prosím nastavte podle své chuti:
Více informací o zpracování osobních údajů najdete v našich zásadách ochrany osobních údajů.
Nezbytné koláčky
Zajišťují základní funkce webu, bezpečnost a správné zobrazení stránek, bez nich by parfumanie.cz nefungovala správně.
Analytické koláčky
Pomáhají nám pochopit, jak návštěvníci web používají, abychom ho mohli zlepšovat, například anonymní statistiky návštěvnosti.
Marketingové koláčky
Slouží k zobrazování relevantní reklamy a obsahu na základě Vašeho chování na webu.
Svůj souhlas můžete kdykoliv změnit v nastavení koláčků v patičce webu.