Kdysy jsem četla fantasy, ve které ty nejbohatší dámy nosily do společnosti šaty s plně odhaleným poprsím, které jim zakrývaly bohatě zdobené náhrdelníky, i když bradavka občas nenápadně vykoukla. (Autorkou byla překvapivě žena.) Tak teď už si to dokážu představit.
VIP zjevy
Kdo to je?

minimálně ty fialové mají korzet skutečně jako krunýř - je vidět, jak nekopírují tělo a ta špička u podpaží trčí do vzduchu. Tak třeba ty zelené používají stejnou technologii ;)
Jmenuje se Bára Mottlová. Kdysi byla vyfocená v Playboyi a od té doby se snaží před objektivy bulvárních fotografů. Má pár štěků v jakýchsi pofiderních divadelních hrách 2. - 3. kategorie . V podstatě není ničím zajímavá, nic neumí, vkus nemá.. pravá třetiřadá "celebrita"
Kdysi dávno na nejmenovaném webu byla vděčným tématem pekelných celebrit.
Tak určitě to nějak držet bude. Zezadu teda paní vypadá, že jde ještě před vstupem do sálu na mamograf. Takové to :" odložte si do půl těla...."
Ony vůbec všechny ty modely tam letos stály za to
Strašně mě zklamala Bagárová, která většinou vypadá vážně fantasticky, ale toto ...
chacha, ta druhá fotka v galerii
a gelemová, ta musí mít žaludek...
Co to má s krkem?
vypadá to vážně divně, jako by měla našitou cizí hlavu.
to je taky zvlastny stuhnuty postoj. manzel hovori ze to je trend z ameriky ze tam to maju vsetky zenske, este aj tie mlade :D tzv hydinovy krk
A na šaty jí u večeře spadnul omaštěnej knedlík ![]()
ale zase oblečená je celkem příčetně
Tuhle dámu jsem nedávno viděla na divadle.Byla jsem na její herecký výkon a vůbec na celou tu divadelní společnost celkem zvědavá zvědavá. Bylo to představení Tančírna a v recenzich jsem se dočetla, že oproti jiným představením tohoto ansámblu je nečekaně povedené. No, řekněme, že žádný zázrak se nekonal.;-) Na druhou polovinu jsme si počkali ze zvědavosti, jestli bude ještě horší než první. Bohužel, byla. Herci se ale celkem snažili (nejlepší byl asi David Gránský), ale oni absolutně neměli šanci, protože režijně to bylo něco naprosto otřesného. Ona totiž režii představení měla na svědomí paní principálka.![]()
Mě pobavil titulek, že babička M. Bagárové, která jí na plese dělala garde, se nad šaty své vnučky křižovala. Aby si pak sama vzala něco takového...
To je nějaké příbuzenstvo rodiny Addamsovy?![]()
Bagárová má šaty od Diora, ale tedy.. přijdou mi dost příšerné. Taková splácanina stylů. Od pasu nahoru jsou to ustřižené montérky s divným řasením na prsou. Ty ramenní spony jsou vážně montérkové, ty v pase zase sebrali z pánských kalhot, nebo vesty. To prošívání.. ![]()
Tohle se vážně nepovedlo.![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Jak voní rekonstruovaný parfém?
Ztráty a nálezy 2025
Stránka parfumanie.cz se stěhuje