vo filne učitelka bola dobrá. odporúčam aj seriál tajné životy, hrá tam riaditeľku azylového domu, tajné životy dávali aj na čt, na stv ide teraz druhá séria
VIP zjevy
Na bezkonkurenční! strašidlo roku ovšem nominuju Vlasákovou.
asi jo, ty šaty vypadají jak koupené u vietnamců , o deset čísel větší a proto převázané páskem, který taky vypadá jak z pouti.
Ne že by se mi model Vlasákové líbil, ale na ni je to ještě lepší průměr.
Asi se kouknu na ten seriál.
asi jo, ty šaty vypadají jak koupené u vietnamců , o deset čísel větší a proto převázané páskem, který taky vypadá jak z pouti.
A co ty VLASY?! ![]()
Účes nosí furt plus mínus stejně špatný, takže ten mě už nešokuje.
Moc se mi libi ten naramek Banasove
Tieto šaty som nepochopila...Tá aplikácia na prsiach vyzerá ako nalepená vata či čo...

Haha....

![]()
U mě vede Rudý kapitán (Z.Kronerová). Přijde mi to pekelné od hlavy až kam vidím a ten vetřelec pod saténem to korunuje.
Ale jinak jsem docela příjemně překvapená - když zapomenu na některý ty róby... dnešní Českej lev mi snad poprvé v životě nepřipadal trapnej, právě naopak měl konečně celkem důstojnou úroveň ![]()
tak to se bohužel zase potvrdilo smutné pravidlo, že slovenky se na gala akce v naprosté většině případů obléct umějí, zatímco češky právě naopak. viz ples v opeře apod. ach jo.
Zas taková hrůza a provinčnost to nebyla. Nejvíc se mi líbily Plodková (včetně hára), M. Issová, Mauréry a - jako obvykle - Stivínová.
Ale jinak jsem docela příjemně překvapená - když zapomenu na některý ty róby... dnešní Českej lev mi snad poprvé v životě nepřipadal trapnej, právě naopak měl konečně celkem důstojnou úroveň ![]()
No radší sympatická a pohotová Slovenka než nejnudnější Češka na světě (Výborná) - i když teda to chybování ve jménech...
To je jasné: někdo jí slisoval hrudník a vymáčkl ňadra pod bradu - z toho ten výraz zoufalé křeče. V křeči drtí ruku té druhé - taktéž vidno ve tváři.
A nevíte někdo,jak se jmenuje ta písnička,co zpíval Dyk? Děkuji.
Myslím, že se jmenuje Modlitba.
Haha....

to je nový pár českého šoubyznysu? to by byla bomba
se divím, že už to nemá plesk v nadpisu...
No radší sympatická a pohotová Slovenka než nejnudnější Češka na světě (Výborná) - i když teda to chybování ve jménech...
Já se nekoukala na celý Lvy, tak mi ty chyby asi unikly? A taky jsem už napůl hluchá
Banášová je fajn... a líbili se mi ti dva Ondřejové u klavíru. A ten potlesk Barťákovi a Zaoralový!
A Roden nezklamal ![]()
Včera poprvé mi to nepřišlo provinční a upocený, na rozdíl od předchozích!
Jestli to byl Dyk a Modlitba, tak je to písnička z filmu Anděl páně 2.
Já to neviděla, tak jen odhaduji.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Jak voní rekonstruovaný parfém?
Ztráty a nálezy 2025
Stránka parfumanie.cz se stěhuje