Joy Villa je mozna odvazna, ale to nic nemeni na tom, ze say jsou tak osklive a nevkusne, ze timto gestem udelala Trumpovi spis medvedi sluzbu. P.S. V USA ziju.
VIP zjevy
jee ahoj! jsem rada ze te tu vidim:-)
Dík za rozšíření obzorů. Pro mne je na tom zajímavé, jak se v různých částech světa vkus a vhodnost v tomto směru liší. Ano, vím, že je běžné mít třeba na tričku pěvecké idoly. Ale kdysi v Keni jsem viděla prodávat látky na šaty s velikými portréty prezidenta. Žena si koupila řekněme pět metrů látky, do poloviny zahalila vršek těla, případně vlasy, druhou polovinou se omotala jako sukní. Tenkrát mi to přišlo divné, mít prezidenta na zadku. Totéž ty šaty, tím jménem téměř zametá. Zrovna tak mi vždycky přišlo divné oblečení z vlajky - někde výraz patriotismu, pro mne téměř hanobení.
Joy Villa je mozna odvazna, ale to nic nemeni na tom, ze say jsou tak osklive a nevkusne, ze timto gestem udelala Trumpovi spis medvedi sluzbu. P.S. V USA ziju.
Souhlasím
Ale ono je to taky tím, že americkej a evropskej vkus se poněkud liší... my si tady na takový velký, teatrální gesta moc nepotrpíme (natož na róby ve stylu "jsem majitelka kolotoče") - no představ si, že třeba na předávání Slavíků přijde Helenka Vondráčková v šatech s portrétem Zemana ![]()
Kriste pane.. teď jsi mě zabila jak zajíčka v brázdě. ![]()
![]()
Tak na kieho frasa nám to vysvetľuješ, keď je to zbytočné
?
Souhlasím
Ale ono je to taky tím, že americkej a evropskej vkus se poněkud liší... my si tady na takový velký, teatrální gesta moc nepotrpíme (natož na róby ve stylu "jsem majitelka kolotoče") - no představ si, že třeba na předávání Slavíků přijde Helenka Vondráčková v šatech s portrétem Zemana ![]()
Ale to bych možná i chtěla vidět!![]()
Tak na kieho frasa nám to vysvetľuješ, keď je to zbytočné
?
kazdy den sa da nieco noveho naucit:)) ono cela grammy bola hlavne o politike. celebrity sa budia zo zimneho spanku a ukazuju nam ako spravne zit:-)(sarcasm)
Souhlasím
To je predstava, ktera me ted bude strasit i ve snu ![]()
Pokud budete cist pozorneji muj prispevek, tak jsem napsala, ze je zcela zbytecne psat o to co se zde (tim myslim v USA) po volbach deje a jenom jsem vysvetlila a dala odkazy, proc si Joy Villa zvolila saty s MAGA. Nic vic, nic min.
A mmch, tykani a frasa jste si laskave mohla odpustit a nebo taky strcit primo za kloubouk.
Je to sice asi taky zbytečný, ale ráda bych tě upozornila, že si tady tykáme, nebereme to jako urážku, a klobouky nosíme jen zcela vyjímečně.
Každý dle svého uvážení, samozřejmě. My to tykání nevyžadujeme, můžeš nám klidně i nadále vykat ![]()
Je to asi opravdu zbytecny, ale ja jsem ze stary skoly, ja zasadne lidem, ktere neznam netykam, i kdyz nekteri tvrdi, ze je to nepsane pravidlo Inetu...
Tak vykejte. Nebudete tady ani zdaleka jediná, kdo to dělá. Na internetovém diskuzním foru ale není možné ostatní kritizovat za tykání. Právě proto, že je to běžnější (snad s Výjimkou Facebooku, kde většinou vystupujeme pod vlastní identitou).
Jé, moc ráda vás tady vidím
.
Tak ono není od věci, když vstoupím do zajetého diskuzního fóra, trošku se porozhlídnout, jak to tam chodí, jaká je tam atmosféra a tak.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Jak voní rekonstruovaný parfém?
Ztráty a nálezy 2025
Stránka parfumanie.cz se stěhuje