VIP zjevy

14. srpna 2014 20:26
Offline Karja
44796 příspěvků moje polička 17. března 2018 08:49

whiskas Zalezi, co je normalne osvalena, jestli je to jako ta divka s tin bunem na hlave, tak ta se proste vetsine chlapu libit nebude, protoze to bricho vypada chlapsky a neprirozene (tim myslim, ze je z toho naprosto patrne tak se nenarodila ani to nema z zadneho bezneho sportu). To je proste priroda. Mne se na chlapech taky nelibi nic, co pripomina zenskou.:-)). Myslim, ze je to dost jednoduchy.

Offline Karja
44796 příspěvků moje polička 17. března 2018 08:54

Potrefenáhusa Jsme se nejak trefily, souhlasim souhlasim. Jsem to schvalne ukazala doma a ta prvni s bunem byla jezisi ne, a ta od mutzi byla zepredu dobra a zezadu, jo aha, tak kdybych byl starsi.:-)

Offline paktofonika
16370 příspěvků moje polička 17. března 2018 08:57

Potrefenáhusa No pýtala som sa schválne priateľa a tiež by bral tu tlstejšiu a pritom obaja cvičíme ale vyzeráme tak normálne. Žiadne rysovačky a pod. Povedal že mužatku by nechcel. Ja som na tom teraz horšie ale stále sa považujem za štíhlu len mam pocit že tu sa berie žena nad 60kg ako tlstá. 

Offline Mutziputzi banned
20970 příspěvků moje polička 17. března 2018 08:57

Karja Já teda tomuhle přesvědčení, že chlap si vybere než vyhublou nebo svalnatou spíš oplácanou až tlustou teda moc nevěřim, znám několik chlapů, co teda než oplácanou, třeba jako ta neznámá bohyně z pláže, tak radši nic.

Offline Karja
44796 příspěvků moje polička 17. března 2018 09:03

Mutziputzi Jako ta bohyne z plaze je moc, to neprotestuji:-). Taky vybrat v realu a vybrat na fotce je rozdil. Jen jsem tim chtela rict, ze plne chapu, proc panska kancelar nepretoci kalendar na pekac buchet a nechaji si tam normalni buchtu a proc se ty pekace muzskejm nelibej.

Offline Potrefenáhusa
38941 příspěvků moje polička 17. března 2018 09:04

Mutziputzi neznáma bohyně z pláže není oplacana ale

20970 příspěvků moje polička 17. března 2018 09:05

Potrefenáhusa Od pasu dolu? To sorry to neni štíhost

Offline Karja
44796 příspěvků moje polička 17. března 2018 09:11

Mutziputzi Ja myslim, ze za stihlou ji tady nikdo nepovazuje;-). Stejne prejedou to retusi a hotovo. Ja snad svoje fotky z plaze taky poslu nekam na upravu, at nam co ukazovat vnoucatum;-).

Offline Isca
4892 příspěvků moje polička 17. března 2018 09:22

Dotaz- tohle:

a tohle:

má být ta samá ženská?

Offline paktofonika
16370 příspěvků moje polička 17. března 2018 09:26

Isca Nie! Ta prvá je akási moderátorka a ta druha je Ashley Graham. Plus size modelka. 

20970 příspěvků moje polička 17. března 2018 09:28

Isca Ta první zezadu ai takhle, Andrea Calle ňáká

20970 příspěvků moje polička 17. března 2018 09:31

ale u mě rehabilitována!

Offline viktorka_od splavu
49392 příspěvků moje polička 17. března 2018 09:36
Reakce na Mutziputzi:

​jo, troufam si rict ze vetsina muzu tomuto da prednost pred tou kulturistkou. znam teda muze kteri uprednostnuji drobne velmi stihle zeny, i par co si vybrali “plus size” presto bych rekla ze se jim libi normalne stihle zeny. tuto ja povazuju tez za primerene stihlou. ne hubenou. ne oplacanou. a ta “plus size” je proste tlusta. svy fanousky to jiste ma, ale asi tak okrajove jako ty kulturistky.

20970 příspěvků moje polička 17. března 2018 09:39

viktorka_od splavu No tahle má velký plus v tom, že nemá celulitidu (já taky ne), to je zásadní...a né, neni pravda, že chlap celulitidu nevidí, na tom jsou zde taky tendence ujíždět

Offline Isca
4892 příspěvků moje polička 17. března 2018 09:49

paktofonika Mutziputzi No jsem si říkala, že ta první přece vypadá, až na podobnej základ, úplně jinak. U tý druhý si už tukové vrstvy začínají žít vlastním životem. 

Offline Fakirka
2226 příspěvků moje polička 17. března 2018 10:22
Reakce na paktofonika:

​Ako fakt? Medzi tlstou a svalnatou nič nieje? Všetky my ktoré nie sme tlsté ale zároveň nemáme ani sixpack a vyrysované svaly a žily na rukách vlastne neexistujeme.... Rovnako ako východné Slovensko. 

Ja tebe ani whiskas názor neberiem a ak sa vám to páči tak super ale podobné vyhlásenia sú fakt mimo. 

​nemluvím o normálních holkách....na přímý dotaz na výběr mezi jen těmito dvěma typy, všichni odpověděli, že radši tlustší.....v praxi si samozřejmě vyberou něco mezi. Ale tady šlo o diskuzi o něčem jiném.

Offline Fakirka
2226 příspěvků moje polička 17. března 2018 10:25
Reakce na Potrefenáhusa:

paktofonika no ne ze neexistuje nic mezi, jen ze kdyby si měli vybrat jen mezi tadytema, bere většina spis tu tlustou.akorat já nechápu, ze se tomu furt někdo diví, proste by brali to, co vypada min jako jinej chlap...ideál mi nepřijde ani jedno. Mne se taky nelibej chlapi, co vypadaj spis jak holky.

​to je přesně ono

Offline Fakirka
2226 příspěvků moje polička 17. března 2018 10:29
Reakce na Mutziputzi:

​zezadu teda vypadá líp než zepředu

Offline Potrefenáhusa
38941 příspěvků moje polička 17. března 2018 10:40
Reakce na Mutziputzi:

Potrefenáhusa Od pasu dolu? To sorry to neni štíhost

​no dyt prave, pro mě už to není ani oplacanost (myslím ashley graham)

Offline razorblade
8457 příspěvků moje polička 17. března 2018 10:46
Reakce na Mutziputzi:

ale u mě rehabilitována!

​ja jsem dlouho pracovala v muzskem kolektivu a vim, ze tahle pani by u nich vyhrala na plny care, protoze presne nad takovejhlema typama vzdycky z okna kolektivne slintali. svalnaty zensky v lepsim pripade ignorovali, v horsim je zdrbali jako neco hnusnyho...