VIP zjevy

14. srpna 2014 20:26
Offline Kokoska
35094 příspěvků moje polička 16. března 2018 15:57

"Maminka chtěla, aby Kate byla mladistvá".  Jo, s tou mašlí pod krkem a gumou v pase jsou to tak mladá léta maminky, a  ještě dost usedlý model. V podobných šatech se vdávala jedna známá paní po padesátce někdy kolem roku 1980.

Botky asi přivezl tatíček z výletu na širou Rus.

https://www.super.cz/555738-navrhari-promluvili-o-krasne-kate-zemanove-a-prvni-dame-ivane-jak-se-pro-ne-siji-saty.html

Offline KapkaMM
325 příspěvků moje polička 16. března 2018 16:52
Reakce na stes:

Jinak nechápu tyhle fotky....jako proč a pro koho.... díky sexy prádlu mi přijde spíš jako po operaci :-)

​Já hlavně nechápu, jak někdo, kdo už tak dlouho působí jako "modelka", se nenaučí trochu pózovat a ten fotograf fotit a vybírat snímek. Pokud to tedy nebyla samospoušť. Namátkou ten krk v tenzi vypadá dvakrát tak širší než je, poloha nohou je opticky zkracuje, a to překřížení je také amatérské, boty by měly být vidět obě. Vypadá to jako selfie z obýváku. O leopardech rostoucích z rukou a lajnutchu pod zadkem, aby ten bílý gauč nemázla, ani nemluvím.

Offline Fakirka
2226 příspěvků moje polička 16. března 2018 19:11
Reakce na whiskas:

moora Prima, já bych si zase klidně adoptovala tohle. Alespoň nebude v rámci poptávky fronta .

​tak na tohle se do fronty postavím. I když takové břicho je pro mě ještě docela snadno dosažitelné, stačí jet keto..

Offline whiskas
21108 příspěvků moje polička 16. března 2018 19:28

Fakirka Zaprvé, závidím, mně už by nezabrala ani keto strava a zadruhé, raději toho nech, nebo se dozvíš, že v lepším případě nemáš vkus a v té horší verzi, že nenávidíš vše ženské, protože tohle není pěkné a už vůbec ne přitažlivé/ženské. Ale já přesto neodvolám ,

A opravuji: toho geniálního rozboru se mi dostalo nikoli za to, že se mi osoba XY nelíbí (mně osobně), ale že jsem to paušalizovala a neřekla dosti kulantně. 

Offline slniecko admin
19589 příspěvků moje polička 16. března 2018 19:31
Reakce na Mutziputzi:

A mne ani slovena ani cechacek neurazi, stejne jako u vulgarnich vyrazu, vzdy jde o to kdo kdy a kde to rika, my altruisticti liberalni intelektualove si proste muzem rikat co chcem

​kým ovšem nedostanete po chrápe

Offline slniecko admin
19589 příspěvků moje polička 16. března 2018 19:32
Reakce na Mutziputzi:

Jezdí se nějaký češky obnažovat na Slovač? Je to reciproční nebo krajový?

​jo a apropó, toto netuším, jediný bulvár, čo sledujem je tu, zato ale niektoré české selebrity chodia spievať Ficovi na MDŽ.

Offline Fakirka
2226 příspěvků moje polička 16. března 2018 19:33

whiskas mně se svaly na ženách hrozně moc líbí, ale vím, že chlapům asi moc ne. Nedávno jsem v práci byla u kluků v kanclu a na stěně visel kalendář s ženskými. Ptíá́m se, proč si to neotočí na správný měsíc a oni na to, že je tam hnusná kulturistka. Koukla jsem tam a byla tam normální štíhlá a přiměřeně osvalená holčina Oni snad vážně radši tlustou než svalnatou.

Online brrr
12376 příspěvků moje polička 16. března 2018 19:34

Kokoska Malá Zemanová je celý Zeman. Jenom jsem nepochopila, že ji v tom článku říkají Kate. To proto, že studuje v UK nebo co? A pecku mají obě.

Offline whiskas
21108 příspěvků moje polička 16. března 2018 19:35

Fakirka Mám podobnou zkušenost a je mi to srdečně jedno. I když, tlustou prý taky ne . Zajímalo by mě, co by volili, kdyby měli jen dvě možnosti, nic mezi. 

Offline whiskas
21108 příspěvků moje polička 16. března 2018 19:41

Fakirka Ale slíbila jsem, že toho nechám, tak už mlčím. Jen ještě, kulturistky se mi také moc nelíbí, už mají na můj vkus moc hmoty, ale ta slečna s tím skvěle vyrýsovaným břichem není žádná hora svalů, má prostě hezké, jen hodně viditelné svaly. A končím .

Offline kocoureksuggy
1386 příspěvků moje polička 16. března 2018 19:41
Reakce na Fakirka:

whiskas mně se svaly na ženách hrozně moc líbí, ale vím, že chlapům asi moc ne. Nedávno jsem v práci byla u kluků v kanclu a na stěně visel kalendář s ženskými. Ptíá́m se, proč si to neotočí na správný měsíc a oni na to, že je tam hnusná kulturistka. Koukla jsem tam a byla tam normální štíhlá a přiměřeně osvalená holčina Oni snad vážně radši tlustou než svalnatou.

​Tak to je svět ještě v pořádku. Alespoň podle mě. Dovedu si představit tu " normálně štíhlou a přiměřeně osvalenou", když se ani těm klukům nelíbila.

Offline Krehutka blogger
3528 příspěvků moje polička 16. března 2018 19:54
Reakce na Janulik03:

Som citlivá na slovena, slovač a podobné. Tak isto sa mi nepáči čecháči a čehuni. Je to také.......pohrdavé. 

​Souhlasím

Offline Fakirka
2226 příspěvků moje polička 16. března 2018 19:59

kocoureksuggy nene, nebyla taková jako ta výše. Ani žilnatá. Jen jemně vykreslené svaly na pažích a lehce břicho. ...

Offline kocoureksuggy
1386 příspěvků moje polička 16. března 2018 20:12

Fakirka 

Proč se jim tedy nelíbily? Tlustý se nelíbějí, ale svalnatý a žilnatý taky ne. 

Offline Fakirka
2226 příspěvků moje polička 16. března 2018 20:18

kocoureksuggy nevím, mám asi divné kolegy vím,že v pondělí už budeme dávno jinde, ale zkusím ten obrázet fotnout. Jen pro zajímavost.....

Offline 0zero7
11907 příspěvků moje polička 16. března 2018 20:44
Reakce na Mutziputzi:

whiskas Ono většinou "ženská postava" totiž neni Salma Hayek, ale Ashley Graham, taky bych "ženskou postavu", natož "ženské křivky" rozhodně nechtěla, tim se hájí kdejaká slonice

​Ja mela za to, ze prave jo (Salma Hayek) aspon teda v obecnym podvedomi - kde ja to ziju??

Osobne se mi krivky (ne tloustka) libi, ale chapu, ze to ma kazdej jinak. Ashley je podle me hrouda, mohla by s tim neco delat.

Luna ja slysela obdobnej kompliment mockrat a vzdycky me to potesilo, v kontextu bych to nikdy nepochopila jinak nez jako kompliment, ale ma zadek a prsa a libi se mi to, tak mozna proto?

Libi se mi Jlo, Beyonce, Dita Von Teese, Blake Lively (bozi nohy a prsa), Scarlett, Sofia atd. Ale libi se mi i ty hubenejsi....

A treba toto taky, mi to prijde sexy

Offline Kokoska
35094 příspěvků moje polička 16. března 2018 20:45

brrr Mám pocit, že se jí tak začalo říkat hned po minulých prezidetských volbách, ale už nevím, jak to vzniklo.

Offline razorblade
8457 příspěvků moje polička 16. března 2018 20:53

Kokoska myslim, ze si tak zacala rikat sama. Mela takovej profil na fb a bulvarni media se toho chytla

Offline 0zero7
11907 příspěvků moje polička 16. března 2018 20:56

brrr Ty jo fakt Milos, jsem si nevsimla ani! HA HA

Offline Kokoska
35094 příspěvků moje polička 16. března 2018 20:59

razorblade Já myslela, jestli tatínek nezapracoval.