slovena má takový pohrdavý nádech, ale slovač jsem poprv slyšela od kamarádů slováků a říkali to tak skoro až láskyplně nebo nostalgicky, by mě nenapadlo, že to může být vnímáno negativně...
VIP zjevy
nolita mne to až rozesmutnilo, za studentských časů “pojedeme na Slovač” (Roháče, S.Ráj, Kras...) bylo úplně nej.
Sweet Potato že? já teda na slovač nejezdila, ale oni občas jo, a fakt to znělo až mile...
a podobně používali / používají i slovo slovačisko.... prostě jen ta slovena z toho vychází blbě...
Slovač je hezký, v tom žádný negativní nádech neslyším
Slovena - řekla bych, že v mém okolí se používá jako označení pro takové ty ambiciózní, drsné Slovenky, kterých je v Praze docela dost
"Slovena" bola v minulosti názov jednej fabriky v Žiline.V prípade,že to niekto používa na označenie žien zo Slovenska,súhlasím s Janulik03
Tulipe vnimam slovenu stejne jako ty. Uz jsem to slovo parkrat pouzila, ale treba zdejsi slovenske uzivatelky bych tak v zivote neoznacila, protoze jsou to vesmes mile damy :)
Fakirka Divím se, že těm vyrýsovaným holkám nejsou vidět víc žíly. Když jsem měla takhle vyrýsované břicho, tak se mi táhly dvě velké ve spodní části a hezké to fakt nebylo. A ještě šlachy ke kyčelním kostem.
Slovac v suvislosti s miestom (ideme na slovac) znie uplne inak , ako slovac na oznacenie zhluku ludi. V tom je to caro jazyka.
nolita slovacisko ako repa
Nie je hanlive.
No prostě, jelikož "slovenu" nevnímám ani hanlivě, ani pohrdavě, kamarádka slovena řiká slovena, nemám ráda zdrobněliny ani výrazy co je připomínaj, já prostě zůstávám i přes protesty u sloveny![]()
whiskas mně se svaly na ženách hrozně moc líbí, ale vím, že chlapům asi moc ne. Nedávno jsem v práci byla u kluků v kanclu a na stěně visel kalendář s ženskými. Ptíá́m se, proč si to neotočí na správný měsíc a oni na to, že je tam hnusná kulturistka. Koukla jsem tam a byla tam normální štíhlá a přiměřeně osvalená holčina
Oni snad vážně radši tlustou než svalnatou.
Ako fakt? Medzi tlstou a svalnatou nič nieje? Všetky my ktoré nie sme tlsté ale zároveň nemáme ani sixpack a vyrysované svaly a žily na rukách vlastne neexistujeme.... Rovnako ako východné Slovensko.
Ja tebe ani whiskas názor neberiem a ak sa vám to páči tak super ale podobné vyhlásenia sú fakt mimo.
paktofonika to s tym vychodom si trafila. ![]()
ja kdyz nekdy pouziju slovena, tak tim nic moc pozitivniho nemyslim. S kolegou jsme se shodli, ze to vystihuje tu sortu slovenskych umornych, pomlouvacnych a hadavych kravek, ktere musi mit ve vsem pravdu, vsechny pod kontrolou a vubec, celkove si je clovek drzi od tela. On ma takovou svagrovou, podle nej typicka slovena.
Kus ženský! Jako ale platěj jí za to, já jí fandim![]()

jinx ze jo, slovena je fakt konkrétní kategorie, viz Sweet Potato terminus technicus
Potrefenáhusa A je teda v Praze aspoň jedna slovenka někde?![]()
paktofonika no ne ze neexistuje nic mezi, jen ze kdyby si měli vybrat jen mezi tadytema, bere většina spis tu tlustou.akorat já nechápu, ze se tomu furt někdo diví, proste by brali to, co vypada min jako jinej chlap...ideál mi nepřijde ani jedno. Mne se taky nelibej chlapi, co vypadaj spis jak holky.
Mutziputzi jo, jasne ze jo a myslím, ze jich je většina :-))
Ale netvrdím to nijak kategoricky, myslím ze většině se nelibej ty extrémy proste, ani na jednu stranu a je pak otázka osobního vkusu, co už komu přijde jako extrém
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí