Stivínová měla strašidelnej dekolt
docela se mi ulevilo, když si před něj zvedla tu obálku ...
VIP zjevy
Šaty Jany Plodkové byly nádherné (zepředu i zezadu) a moc se mi k nim líbil i ten účes.

Dekolt byl fakt na hraně, ale jestli tohle někdo unese, tak je to právě Zuzana.
Barva róby božská.
Že? Pro mě byla jednou z nejlépe oblečených a účesaných žen večera.
Bylo to elegantní a ještě to mělo vtip. Křehký andílek.
Stivínová měla strašidelnej dekolt
docela se mi ulevilo, když si před něj zvedla tu obálku ...
Já teda nejsem na ženský
ale zrovna prsa Stivínový (a nakonec i Hybnerový) se mi vysloveně líběj - mnohem víc, než ty strašlivě vyšponovaný dudy tý zoufalý Šinkorový a vůbec všechny umělý balóny...
co se s nimi letos stalo? vsechny vypadaji nejak divne? ovsem Hybnerova, ty paze v kombinaci s raminkama a dekoltem, to je pradlena jak vysita ![]()
hybnerova ma prsa k veku a postave asi uplne normalni, ale na takove saty uz proste nema.
Zrovna jsem rozkoukala Pustinu, takže Stivínové ten výstřih odpouštím. Ačkoli na něj i prsa má, nelíbí se mi to a v kombinaci s lesklým materiálem to vypadá dost vulgárně.
Nemůžete to kritizovat s vloženými fotkami? Lvy jsem neviděla, ať vím o čem je řeč. Díky díky díky.
o stranku nebo dve zpet je link, ja jsem to taky nevidela, mozna v pohybu vypadaly lip
Už jsem si to našla, díky.
Taky by mi to bylo pohodlnější, jenže to vkládání fotek tady je prostě fakt za trest, se tomu vyhejbám jak můžu :)
Vždyť je to tak jednoduchý...? Kliknu na fotku, vyberu si "kopírovat adresu obrázku", tady kliknu na ikonku obrázku na liště, a ctrl+v vložím tu adresu. Voila!

![]()
souhlasim, taky me vystrih ani jedne neurazi a byla bych rada, kdyby takova prsa byla vnimana jako normalni, nejen umelohmotne koule
u hybnerove jsou horsi ta tenka raminka
Ta prsa jsou normální, to nepochybně. Ale nemyslím, že by je muselo být tolik vidět. Na jiných záběrech se výstřih všelijak otvíral a dělal neplechu, nevím, jestli je pro Stivínovou nutné dostávat se tímto způsobem do titulků bulvárních článků.
![]()

Strašný!
koukám, že šaty á la župan, tedy rozparek až k pásku a na focení vždy jakoby nechtíc rozevřený (rukou, kabelkou...), se letos těšily velké oblibě... ![]()
Já jsem zvyklá dávat spíš jen své fotky, tak o tomhle způsobu jsem nevěděla. Se polepším![]()
![]()
ale věřím, že kdyby jí šaty nebyly velké, rukávy dlouhé, kdyby byla učesaná, tak by nebyly zas tak špatné. mně se určitým způsobem líbí, každopádně jí naprosto nesedí.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Jak voní rekonstruovaný parfém?
Ztráty a nálezy 2025
Stránka parfumanie.cz se stěhuje