Úsměv lehce do žluta by byl vhodnější?
A la Daniela Kolářová? ![]()
Jinak souhlasím, a dodávám - než Balzerová, měly šaty vhodněji zvolené snad všechny účastnice. Ta to teda letos fakt nedala.
Bartošková vypadá dobře až na ten nepřirozeně vybělený usměv
,ale šaty tentokrát nezvolila dobře, ale přeci jen o něco lépe než Balzerová.
Úsměv lehce do žluta by byl vhodnější?
A la Daniela Kolářová? ![]()
Jinak souhlasím, a dodávám - než Balzerová, měly šaty vhodněji zvolené snad všechny účastnice. Ta to teda letos fakt nedala.
Na bezkonkurenční! strašidlo roku ovšem nominuju Vlasákovou.
No to jo. To je hadr a ta podivně ulízlá ofina k tomu
. I když Balzerová jí docela zdárně konkuruje. Ta teda letos fakt nějak ulítla i s tím účesem.![]()
Ale přitom ta Vlasáková mi jinak přijde jako docela hezká ženská, jen kdyby se neoblíkala převážně jako hastroš a normálně se učesala. Jako třeba tady. Nic komplikovanýho, ale sluší jí to. Ovšem to je v jejím případě opravdu světlá výjimka.
Jo, tam vypadá skvěle. To ale není civilní fotka, to je kostým ve filmu. V civilu je dost často tristní.
to jsou šaty z PF myslím, o kterých jsem před dvěma rokama dost uvažovala a dodnes mě trochu mrzí, že jsem si je nekoupila.
Kolářová ale nemá úsměv lehce do žluta
Sněhobílý zuby jsou divný, vypadaj jak protéza.
Já vím, no. Já to myslela spíš pro srovnání jako důkaz, že může vypadat i pěkně, když na to přijde. Nechápu, že si nenechá poradit nějakým stylistou, když to teda sama v civilu nezvládá.
Ale ona si třeba nemyslí, že to nezvládá nebo prostě nemá potřebu to řešit
. Umím si spíše představit, že v těch "lvích" šatech se necítí úplně ve své kůži, raději by oblékla něco jiného.
Ona ale nemá pocit, že "to" v civilu nezvládá. Má jiný priority, nechce být nápadná... (i když na takový akci potom paradoxně je). Opravdu v civilu, na ulici, je k nepoznání. Ale před kamerou nebo foťákem někdy rozkvete nevěřitelně:

Než jsem našla vhodnou fotku.... jsme se, koukám, shodly. ![]()
Lehce do žluta vypadá opravdu jinak
DOUFÁM, že je to filmový make up z filmu Polednice.
není, ona má ty zuby fakt strašný
A "naživo" to vypadá ještě hůř ![]()
A jinak je normální? Vždyť by mohla vypadat skvěle...Už ničemu nerozumím l.![]()
Když je řeč o květovaných šatech z PF.... Není to můj styl, ale nakonec jsem je taky koupila, seděly mi barevně i střihově. Jsou skvělé, ale mám co dělat, abych je na rodičovské unosila. Zatím jsem je brala "do města", v létě na večeře s manželem a tak podobně... Myslíte, že se dají nosit na běžné nošení? Procházky s dětmi, hřiště. Jinak vyjdou z módy, než je zničím
. Moje představa: baleríny/sandály bez podpatku, kabelka vak v těkové barvě, pásek? Nevím, proč mám pocit, že na běžné nošení je na nich něco "moc".
podle mě jsou na denní nošení úplně v pohodě, se správným ležérním stylingem nevidím problém... musí se v tom člověk cítit, to je jasné...
jee ty jsou hezky! vypadaji vylozene dovolenkove, nic hochnobl, na pisek supr:-)
No, já nevím, připadají mi s dětma na písek nedostatečně tržnicové
Samozřejmě je noste, s jednoduchýma sandálkama naprosto cajk.
ta látka je taková trochu lepšejší, nevim, jak to popsat, ale přišlo mi, že to není obyč bavlněný potištěný plátno, jestli si je teda dobře pamatuju, takže zrovna na ten písek bych si je spíš nebrala, ale jinak mi přijdou v létě nositelný úplně normálně.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Vítejte! Je to sice otrava, ale pokud chceme, aby naše webové stránky nadále fungovaly, musíme Vás obrat o trochu Vašeho času, abyste si nastavili své vlastní kombinace cukroví. Koláčky si prosím nastavte podle své chuti:
Více informací o zpracování osobních údajů najdete v našich zásadách ochrany osobních údajů.
Nezbytné koláčky
Zajišťují základní funkce webu, bezpečnost a správné zobrazení stránek, bez nich by parfumanie.cz nefungovala správně.
Analytické koláčky
Pomáhají nám pochopit, jak návštěvníci web používají, abychom ho mohli zlepšovat, například anonymní statistiky návštěvnosti.
Marketingové koláčky
Slouží k zobrazování relevantní reklamy a obsahu na základě Vašeho chování na webu.
Svůj souhlas můžete kdykoliv změnit v nastavení koláčků v patičce webu.