no podle me by ji to sluselo - kdyby vypadala uplne jinak
a vubec mam dojem, ze se vsechny nejak divne lesknou a vylejzaji jim vrasky a ruzne nedokonalosti. To byl letos nejaky dost zlomyslny fotograf.
VIP zjevy
Šaty by se mi líbily, kdyby neměly ty nabírané rukávy - buď hladké nebo úplně bez. A taky by je musel mít na sobě někdo, kdo neměří metr padesát. Účes je teda příšerný, ale to je u ní skoro pravidlo.
Vilhelmová má strašně vysoké čelo a asi málo vlasů, což je pro ženu pekelná kombinace. Mě by spíš zajímalo, jaká je ve skutečnosti. Protože teď jsem ji viděla ve filmu Bába z ledu a hrála tam zase strašně protivnou a upjatou ženskou. A i když vím,že je to blbost, tak už si ji tak i představuji.
Aneb kterak Vilhelmová vstala a šla.
![]()
Vilhelmovou jsem naživo viděla před (docela dost) lety. Ale už tehdy mi připadala z televize či filmů jako trochu pometlo a naživo mě překvapila jakýmsi kouzlem, až šarmem, energií, která z ní sálala. Byla to velmi neformální událost, ale vypadala o dost líp, než bych čekala...
Myslím si, že sama ví, že působí dost nesympatickým dojmem a ví to i její nejbližší okolí. Vybavuju si, že když měla tančit ve Star Dance, tak jí její maminka řekla, že nechápe, jak tu nabídku mohla se svým od přírody přinasr.... ksichtem přijmout, a že určitě daleko nedojde, protože rozhodně nepatří mezi "národní zlatíčka". Já ji jako herečku uznávám, moc se mi nedávno líbila třeba v Domácí péči ( tam mi byla i sympatická ), ale holt jí často dávají role bestií, které s tím jejím obličejem korespondují.
Jak se mi styl paní Bartoškové vždycky líbil, tak beztvarý hábit v podobě koupelnového závěsu z koupelny kominíka osprchovaného po celodenní šichtě jsem nepochopila. A divně střižený vytahaný svetr a obrovským psaním (psaníčko to opravdu není
) jakbysmet...

mně se zas naopak v tom sofistikovaném koupelnovém závěsu moc líbila
psaníčko je, obávám se, podle posledních trendů lehce oversized, svetr neřeším...

Hlavně věkový rozdíl mezi ní (Andreou) a E. Balzerovou jsou tři roky, ale na těch fotkách vypadá mladší o víc. A šaty se mi docela líbí.
Vilhelmovou jsem naživo viděla před (docela dost) lety. Ale už tehdy mi připadala z televize či filmů jako trochu pometlo a naživo mě překvapila jakýmsi kouzlem, až šarmem, energií, která z ní sálala. Byla to velmi neformální událost, ale vypadala o dost líp, než bych čekala...
Ano, z Vilhelmové mám úplně stejné dojmy. Já ji na živo nepoznala. Podle mě je ještě ke všemu nefotogenická.
jj, přesně! netušila jsem, že rozdíl mezi nimi je jen 3 roky... vida ![]()
Mně jako jedna z nejpříšernějších přiška zase Kaplická.
Ta už neví, co všechno by ještě vystrčila.
Tohle je zase z jiné akce

Navíc je mi ta osoba mimořádně nesympatická. Udělala si kšeft ze svého vdovství.
Bartošková vypadá dobře až na ten nepřirozeně vybělený usměv
,ale šaty tentokrát nezvolila dobře, ale přeci jen o něco lépe než Balzerová.
"Navíc je mi ta osoba mimořádně nesympatická. Udělala si kšeft ze svého vdovství."
Tohle je hodně tvrdé odsouzení. Sice ji vůbec neznám, sympatická mi taky moc není, ale předpokládám, že by byla mnohem radši, kdyby Kaplický žil. To, že otec jejího dítěte zemře naprosto nečekane v den, kdy se miminko narodí, je teda hodně drsná zkušenost. Přeju jí, ať si klidně užívá, co díky Kaplickému má.
Ta Rochová se na fotce tváří, jak kdyby někomu říkala:"Tys mi zašpinil šaty?"
Myslím, že ty šaty Balzerové by vypadaly tisíckrát lépe, kdyby ta černá polovina nebyla puntíkatá. To mi přide takové laciné a tluče se to s krajkou nahoře. Takhle puntíkatá trička, šaty apod. prodávali svého času Vietnamci. Měla jsem šaty (na doma)
Souhlasím, že to je naprosto strašlivá zkušenost.
Mně ale vadí její následné vystupování, chování. Její úžasný nápad odejmout pravoslavný chrám svatých Cyrila a Metoděje v Resslovce pravoslavné církvi a zestátnit ho aj. Naprosto mi nevadí, že využívá svého jména po manželovi, ale vadí mi ta absence kultivovanosti. I to se dá dělat s noblesou. Jako zářný příklad mě právě napadla Magdalena Dietlová.
Jasně, nápady může mít úplně blbé, ale nesmetla bych to pod definici, že si udělala kšeft ze svého vdovství. Prostě mi ta věta připadá nevkusná.
P.S. Kaplická je zase nevkusná výběrem modelu, to je bez debat.![]()
absence kultivovanosti - ano, to je velmi trefné!
ty nahaté nohy, odhalený zadek, vystrčená prsa... to je fakt nechutné a vulgární ![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Jak voní rekonstruovaný parfém?
Ztráty a nálezy 2025
Stránka parfumanie.cz se stěhuje