Janulik03 Simtě, nevíš, co to jsou dvě brady a zadek jako valach (asi se míjíme v představivosti)
, nezapomeň, že jsem tě už párkrát viděla
.
No tak keď tu budeš hodnotiť naposledy samu seba ty tak si spomeň že sme ťa tiež videli. ![]()
Janulik03 Simtě, nevíš, co to jsou dvě brady a zadek jako valach (asi se míjíme v představivosti)
, nezapomeň, že jsem tě už párkrát viděla
.
No tak keď tu budeš hodnotiť naposledy samu seba ty tak si spomeň že sme ťa tiež videli. ![]()
Z diskuze na instáči Kačky, kde se prezentuje fotkami z cest:
kousalicejDobrý den, co vede dospělého člověka k tomu, že předstírá expedici do Lichtenštejnska se svým partnerem za účelem přípravy “cestovatelského” článku, zatímco každý soudný člověk ví a dočetl se, že jste tam byli kopnout s Amforou? Proč to skrýváte a tváříte se, že jste na sólo jízdě minimálně v Kolumbii? Nechápu to a děkuji za vysvětlení.
Padl verdikt v kauze odebrání nezletilého fanouškům Ortela))))

Mutziputzi Vždycky si vzpomenu na Emu Destinovou, měla kolem nohou vytetované hady a jak kynula, hadi se napínali a napínali, až se roztrhali :-).
já to "kynula" v první chvíli pobrala , jakože Ema kynula davům na konci koncertu, a jak tak pohybovala rukou, tak na nohou se jí roztrhali hadi a explodovali mezi posluchače..
whiskas no nápodobne. Tiež som ťa videla a tiež tie tvoje náreky ti neverím. ![]()
paktofonika jjjj![]()
![]()
Janinka má kérku
Jaňulka se teda umí oblíknout!
Ta kérka vypadá, jako že jí zpod sukně lezou vohavný chlupy ![]()
Paní prezidentová reprezentuje v Polsku.

Martička Gottwaldová ožila!!
barbucha notyvole... (pardon)
![]()
Nechala si přešít sako z nádražácký uniformy. Chválíme šetrnost!
barbucha k saku jsem nedošla...profi deformace mě zasekla u hlavy...![]()
Jo, účes sluší, moc sluší! ![]()
Catherinne
Nechala si přešít sako z nádražácký uniformy. Chválíme šetrnost!
A kadeřník je bere asi oba najednou ![]()
Tulipe Číšník, podle výrazu, taky.
Isca tak to jsem ráda, že nejsem sama...napadlo mě to taky jako první ![]()
barbucha to je naprosto strašný ![]()
Tak jsem se prave docetlla, ze ceskymu Beckhamovi potvrdili rozsudek a ve vesticce ho asi uvidime drive nez jsem si myslela. Doufam, ze to bude radne zdokumentovano na insta.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
© 2014 - 2026 parfumanie.cz
Vítejte! Je to sice otrava, ale pokud chceme, aby naše webové stránky nadále fungovaly, musíme Vás obrat o trochu Vašeho času, abyste si nastavili své vlastní kombinace cukroví. Koláčky si prosím nastavte podle své chuti:
Více informací o zpracování osobních údajů najdete v našich podmínkách užití.
Nezbytné koláčky
Zajišťují základní funkce webu, bezpečnost a správné zobrazení stránek, bez nich by parfumanie.cz nefungovala správně.
Analytické koláčky
Pomáhají nám pochopit, jak návštěvníci web používají, abychom ho mohli zlepšovat, například anonymní statistiky návštěvnosti.
Marketingové koláčky
Slouží k zobrazování relevantní reklamy a obsahu na základě Vašeho chování na webu.
Svůj souhlas můžete kdykoliv změnit v nastavení koláčků v patičce webu.